Βαριά “καμπάνα” από την UEFA στον Παναθηναϊκό

Ο “πέλεκυς” της UEFA, για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με την Καμπάλα, στοίχημα πως έπεσε πολύ βαρύς στον Παναθηναϊκό. Η ελληνική ομάδα τιμωρήθηκε με 70.000 ευρώ πρόστιμο και διετής επιτήρηση της έδρας. Με άλλα λόγια, ο Παναθηναϊκός θα είναι υπότροπος για δύο χρόνια και σε περίπτωση που συμβεί το παραμικρό σε επόμενο παιχνίδι της ομάδας στην Ευρώπη, τότε θα υπάρξει πιο βαριά τιμωρία, η οποία θα περιλαμβάνει και αποκλεισμό της έδρας.

Πέρα, λοιπόν, από τα έσοδα που έχασε η ΠΑΕ από τον αποκλεισμό από το Europa League, καλείται να πληρώσει και βαρύ χρηματικό πρόστιμο, την ώρα που οι διοικούντες ήρθαν σε διακανονισμό με τους παίκτες για τις χρηματικές αμοιβές. Διοίκηση και παίκτες ήρθαν σε συμφωνία για την καταβολή των μισθών του τρέχοντος έτους, αφού τα οικονομικά δεδομένα αρχίζουν να στενεύουν στην ομάδα. Οι “πράσινοι” απώλεσαν ένα σημαντικό ποσό φέτος, ποσό που είχε υπολογιστεί στο μπάτζετ και πλέον καλούνται να βρουν τρόπους να κλείσουν τις τρύπες. Οι παίκτες δέχτηκαν την εισήγηση της ΠΑΕ για να αυξηθούν οι δόσεις των καταβληθέντων από 4 σε 6. Στόχος είναι να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα στα οικονομικά της ομάδας. Σημειώνεται πως οι συγκεκριμένες δόσεις θα αφορούν τους μισθούς των παικτών για τη φετινή σεζόν και δεν είναι χρήματα που τους οφείλει η ομάδα.

Τις προηγούμενες ημέρες, όμως, υπήρξαν δημοσιεύματα, τα οποία έκαναν λόγο για ομολογιακό δάνειο που εξασφάλισε η ΠΑΕ. Οι υπεύθυνοι της ομάδας έσπευσαν να διαψεύσουν το συγκεκριμένο γεγονός, ενώ τόνισαν πως είναι λυπηρό να γράφονται τέτοιες ανακρίβειες, σκοπίμως ή λόγω λανθασμένης πληροφόρησης.

Από εκεί και πέρα, το γκολ του Νίκου Καρέλη στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό ψηφίστηκε ως το καλύτερο γκολ της 4ης αγωνιστικής της Super League. Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ με σουτ στην κίνηση. Το συγκεκριμένο γκολ συγκέντρωσε το μεγαλύτερο ποσοστό στην ψηφοφορία της διοργανώτριας Αρχής, αφού έφτασε το 31,64%.

Στον Παναθηναϊκό πλέον όλοι είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Πλατανιά για την 5η αγωνιστική της Super League. Για τους “πράσινους” δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αφού θέλουν να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από τον Ολυμπιακό και να διώξουν επιτέλους τα… φαντάσματα από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, 27/9/2105, στις 16:00, και ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την απόδοση των παικτών του.

Αφήστε μια απάντηση