Βρήκε σε “τοίχο” ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Πανιώνιο στη “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” και όλοι γνώριζαν πως η νίκη ήταν αναγκαία, για να διατηρηθεί η ομάδα στην 3η θέση της βαθμολογίας. Παρά το γεγονός, όμως, πως οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι δημιούργησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, αφού έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Διούδη.

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου στοίχημα πως ήταν ο “ήρωας” του αγώνα, αφού κατάφερε με τις επεμβάσεις του να κρατήσει όρθια την ομάδα του και να της χαρίσει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, υποχώρησε στην 4η θέση στης βαθμολογίας.

Η εικόνα του αγώνα

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και από τα πρώτα λεπτά είχαν στριμώξει στα… σχοινιά τους αντιπάλους τους. Οι γηπεδούχοι είχαν την απόλυτη κατοχή, στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες με τους Κλωναρίδη και Εσιέν, αλλά δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, αφού ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου αποσοβούσε τον κίνδυνο.

Ίδια ήταν η εικόνα του αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν τα άχαστα και ο Σωκράτης Διούδης να κάνει τον αγώνα της ζωής του! Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ και τον Παναθηναϊκό να υποχωρεί στην 4η θέση της βαθμολογίας, πίσω από Ολυμπιακό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Αντρέα Στραματσόνι

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, τόνισε πως έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του και από την εικόνα της ομάδας, ενώ στάθηκε και στην απόδοση του τερματοφύλακα του Πανιωνίου, Σωκράτη Διούδη. Για τον τελευταίο είπε πως έκανε ορισμένες εκπληκτικές αποκρούσεις και αυτό βοήθησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης να αποφύγει την ήττα.

Αποχωρήσεις – μεταγραφές

Ο Σωτήρης Νίνης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό άμεσα και όπως έγινε γνωστό, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στο Βέλγιο και τη Σαρλερουά. Ο Νίνης δεν υπολογίζεται από τον Στραματσόνι και για το λόγο αυτό θα αποχωρίσει από την ομάδα για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Από την άλλη, ο Λούκας Εβανζελίστα αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα, ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από την Ουντινέζε.

Αφήστε μια απάντηση