Γιατρειά στις πληγές η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός θα στοιχημάτιζε κανείς ότι βρίσκονταν σε κρίσιμο “σταυροδρόμι”, αφού η ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα απώλεσε και τον τελευταίο στόχο της σεζόν, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το Κύπελλο. Παρόλα αυτά, για τη Super League οι “πράσινοι” έβγαλαν αντίδραση, αφού πέρασαν σαν σίφουνας από τα Γιάννενα, επικρατώντας του τοπικού ΠΑΣ με 0-3, παρότι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 39ο λεπτό.

Προβάδισμα με το πρώτο γκολ του Βλαχοδήμου

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλά λάθη από τις δύο ομάδες και ελάχιστες φάσεις. Παρόλα αυτά, στο 26ο λεπτό ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, ο οποίος ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα του ΠΑΣ και σκόραρε το πρώτο γκολ του αγώνα. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το “timing” του αγώνα έκλεινε προς τον Παναθηναϊκό, ήρθε η αποβολή του Ζέκα για να δώσει νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΣ να έχει αρκετές καλές στιγμές, αλλά τον Στιλ να φωνάζει “παρών” όπου χρειάστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο γηπεδούχος ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για να φτάσει στην ισοφάριση και έχασε ορισμένες σπουδαίες ευκαιρίες. Από την άλλη, όμως, αυτό έδωσε πολλούς χώρους στον Παναθηναϊκό και στα τελευταία λεπτά λειτούργησε αρνητικά για τους γηπεδούχους. Αρχικά, ο Κλωναρίδης, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ματς, βρήκε ωραία τον Μπεργκ στο 82ο λεπτό και ο Σουηδός φορ σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις του ματς ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-3 και σφράγισε την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού.

Απολύτως ικανοποιημένος ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν απολύτως ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και από τη νίκη και τόνισε μετά το τέλος του αγώνα πως έτσι θέλει να βλέπει την ομάδα του. Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές του έκαναν πολύ καλό ματς και αυτό ήταν θετικό, παρά το γεγονός πως για πολλά λεπτά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Αφήστε μια απάντηση