Για άλλα 3,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό ο Κολοβέτσιος

Ένα από τα θέματα που έκαιγαν το τελευταίο διάστημα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ήταν η ανανέωση των συμβολαίων ορισμένων ποδοσφαιριστών. Το “Τριφύλλι” είχε θέσει ως στοίχημα την παραμονή των πιο έμπειρων παικτών, γύρω από τους οποίους θα πλαισιώνονται οι νεαροί.

Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει με τι μέχρι τώρα απόδοσή του και το συμβόλαιό του παράλληλα ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι είναι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο Κολοβέτσιος είναι ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής των “Πρασίνων” και επίσης αποτελεί έναν από τους παίκτες που βελτιώνει το κλίμα και τονώνει το ηθικό των συμπαικτών του στα αποδυτήρια. Για το λόγο αυτό, η διοίκηση επιθυμούσε την παραμονή του στην ομάδα και του κατέθεσε νέα πρόταση συνεργασίας.

Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ήθελε να μείνει στο σύλλογο και να συνεχίζει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του προπονητή του, Γιώργου Δώνη. Με τον κύριο Δώνη στο τιμόνι, ο Έλληνας στόπερ έχει αναγεννηθεί και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας.

Η επιθυμία τόσο του “Τριφυλλιού” όσο και του παίκτη έγινε πράξη και ο Κολοβέτσιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Έτσι ο έμπειρος αμυντικός θα εξακολουθήσει να είναι μέλος της ομάδας για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Μάλιστα, η οριστικοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας έγινε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρηση των “Πρασίνων”, με αντίπαλο τη Ξάνθη για το πρωτάθλημα της Super League, από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Αφήστε μια απάντηση