Γλίτωσε τη συντριβή ο Παναθηναϊκός

Όταν μία ομάδα χάνει με τρία γκολ διαφορά, μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως συντριβή, αλλά στο κυριακάτικο παιχνίδι της “Τούμπας” δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, αλλά το σκορ του αγώνα κολακεύει τους “Πράσινους” αφού είχαν τραγική απόδοση στο ματς.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα με μόλις δύο βασικούς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να κάνει πάρτι στον αγωνιστικό χώρο και να απειλεί με διασυρμό το “Τριφύλλι”. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού ήταν ο Λουκ Στιλ, ο οποίος αγωνίστηκε βασικός μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τρία γκολ σε διάστημα λίγων λεπτών για τον ΠΑΟΚ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός είχε δύο καλές στιγμές με τον Μπουμάλ, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος και στο 35΄ είχε φτάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0. Αρχικά ο Ενρίκε σημείωσε το πρώτο γκολ στο 18ο λεπτό του αγώνα μετά από τραγικό λάθος του Χουχούμη. Στο 27΄, μετά από γρήγορη εκτέλεση φάουλ των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Λέοβατς εκμεταλλεύτηκε την πάσα “πάρε-βάλε” του Ουάρντα και έκανε το 2-0. Το 3-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, διαμόρφωσε ο Σακχόφ στο 35ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα και σε πολλές περιπτώσεις στοιχηματίζουμε πως θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ. Τελικά το σκορ δεν άλλαξε και ο Παναθηναϊκός απέφυγε μία πιο βαριά ήττα.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Δε μετανιώνω για την ενδεκάδα”

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε τον Παναθηναϊκό στην “Τούμπα” με πολλές αλλαγές και ουσιαστικά αυτό ήταν που προκάλεσε και τη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο προπονητής του “Τριφυλλιού” ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου πως δε μετανιώνει γι’ αυτή του την απόφαση, αφού κάποιοι παίκτες έπρεπε να βρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι για τη συνέχεια των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας.

Για το αποτέλεσμα του αγώνα ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι παίκτες χάρισαν δύο εύκολα γκολ στον ΠΑΟΚ και αυτό είχε σαν συνέπεια να χαθεί η συγκέντρωσή τους. Όσον αφορά τον επερχόμενο αγώνα Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε πως ευελπιστεί αυτό το αποτέλεσμα να επηρεάσει θετικά τους ποδοσφαιριστές του και να βγάλουν εγωισμό στον αγώνα της Μ. Τετάρτης.

Αφήστε μια απάντηση