Γράφονται οι τίτλοι τέλους με Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Πριν λίγες ημέρες, ο Εμάνουελ Ινσούα πήρε την πρωτοβουλία να ανοίξει νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Παναθηναϊκού ώστε να συζητήσει για το μέλλον του στην ομάδα. Ο νέο κύκλος συζητήσεων δεν είχε ευτυχή κατάληξη και ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας μετράει μέρες στο “Τριφύλλι” αφού σύντομα αναμένεται να πέσουν οι τίτλοι τέλους στην παρουσία του στην ομάδα.

Ο 29χρονος μπακ μετά από πάρα πολύ καιρό έδειξε διατεθειμένος να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις προκειμένου να έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση. Το αρχικά εξωπραγματικό ποσό που ζητούσε και άγγιζε τις 600.000 ευρώ ετησίως, έπεσε στα μισά, όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρέμειναν ανένδοτοι και του πρόσφεραν 200.000 ευρώ ετησίως.

Επίσης η ομάδα του κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να επανέλθει με νέα προσφορά και ο δυναμικός οπισθοφύλακας μετά την ολοκλήρωση των play off θα περάσει την πόρτα της εξόδου.

Η πανδημία του κοροναϊού και οι επιπτώσεις της στο χώρο του ποδοσφαίρου έχουν ανατρέψει τα πλάνα του Ινσούα και εκεί που είχε κάνει γνωστό ότι θα αναζητήσει συμβόλαιο που θα άγγιζε τις 600 με 700 χιλιάδες ευρώ, πλέον τα πράγματα στοίχημα πως έχουν αλλάξει ριζικά.

Παρά το γεγονός ότι σε λίγους μήνες μένει και τυπικά ελεύθερος, καμία ομάδα τόσο από το εξωτερικό όσο και από το εσωτερικό δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και ο ποδοσφαιριστής εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος για αυτό το γεγονός.

Πάντως, θα προσπαθήσει για ακόμη μία φορά να συνομιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Τσάβι Ρόκα, ώστε να μάθει ακριβώς τις διαθέσεις του συλλόγου.

Η φυγή του από το “Τριφύλλι” συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει με σιγουριά μία ενδεχόμενη έκπληξη. Μέχρι να συναντηθεί με τον κύριο Ρόκα τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, όμως ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα ανέβει από την αρχική του πρόταση.

Οι “Πράσινοι” εφόσον ο Ινσούα αποχωρήσει αναμένεται να πορευθούν τη νέα χρονιά με τους Ζαγαρίτη και Χατζηθεοδωρίδη, οι οποίοι θα κληθούν να καλύψουν το κενό του Αργεντινού.

Αφήστε μια απάντηση