Δεν κατάφερε να πετύχει το… θαύμα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε ένα θαύμα προκειμένου να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το “Τριφύλλι” δεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ του πρώτης αναμέτρησης με την Λαμία και έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου. Οι “Πράσινοι” παρότι νίκησαν με 1-0 την Λαμία, έμειναν εκτός διοργάνωσης, καθώς δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν το 4-1 του πρώτου ματς. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μουνιέ.

Ανώτερος αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος από την αρχή του παιχνιδιού και προσπαθούσε από νωρίς να ανοίξει το σκορ. Στο 6ο λεπτό ο Μόλινς έδωσε στον Μουνιέ αλλά αυτός δεν έπιασε το σουτ, όπως ήθελε, και η μπάλα κατέληξε εύκολα στα χέρια του Παπαδόπουλου. Στο 15ο λεπτό ο Κουλιμπαλί έκανε την σέντρα, ο Μουνιέ πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Κουλιμπαλί έκανε την σέντρα, η μπάλα κόντραρε και “προσγειώθηκε” στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 24ο λεπτό ο Άλτμαν έπιασε γυριστό σουτ, μετά από σέντρα του Μουνιέ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 28ο λεπτό ο Πίτι έδωσε στον Ακόστα, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Βλαχοδήμου. Στο 42ο λεπτό ο Μουνιέ, αφού πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε εκτός εστίας. Στο 44ο λεπτό το σουτ του Μόλινς απέκρουσε σε δεύτερο χρόνο ο Παπαδόπουλος.

Άργησε να πετύχει το πρώτο γκολ

Όσο η ώρα περνούσε, το άγχος των παικτών του Παναθηναϊκού στοιχηματίζουμε πως αυξανόταν. Στο 65ο λεπτό ο Χίλιεμαρκ έκανε το σουτ, από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ που επιχείρησε ο Ινσούα στο 71ο λεπτό. Στο 73ο λεπτό μετά από κόρνερ του Βιγιαφάνιες, η μπάλα έφτασε στον Μουνιέ και αυτός από κοντά έκανε το 1-0.Στο 80ο λεπτό μετά από σέντρα του Μουνιέ, ο Δώνης έκανε την σέντρα αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία της Λαμίας. Στο 87ο λεπτό ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το σουτ του Χίλιεμαρκ.

Αφήστε μια απάντηση