Δεν καταλαβαίνει ούτε ο κυκλώνες ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός υποδέθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων υπήρχε περίπτωση να μην διεξαγόταν λόγω του κυκλώνα “Ζορμπά” που έπληξε τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

Ωστόσο το ματς έγινε κανονικά και το “Τριφύλλι” συνέχισε ακάθεκτο την εντυπωσιακή του πορεία καθώς επιβλήθηκε των Ιωαννίνων με 2-1. Παρά το γεγονός ότι οι “Πράσινοι” βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς και να πανυγηρίσουν την πέμπτη συνεχόμενοι νίκη τους. Τα τέρματα του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι Μακέντα και Χατζηγιοβάνης. Μάλιστα ακυρώθηκαν λόγω επιθετικού φάουλ δύο τέρματα του Κουρμπέλη.

Η πρώτη καλή στιγμή του ματς σημειώθηκε στο 3ο λεπτό όταν το σουτ του Κουρμπέλη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 22ο λεπτό, ο Κρίζμαν με περιπετειώδη τρόπο βγήκε νικητής από τις μάχες με Μαυρομάτη, Ινσούα και Διούδη, και με προβολή σε κενή εστία σημείωσε το 0-1. Στο 34ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουζούκη, ο Κουρμπέλης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο διαιτητής είδε φάουλ και ακύρωσε το τέρμα του. Στο 41΄ το σουτ του Κουλιμπαλί πέρασε άουτ. Στο 43ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κουλιμπαλί, ο Χατζηγιοβάνης με κεφαλιά ψαράκι ισοφάρισε σε 1-1. Με το σκορ αυτό ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Η πρώτη φάση του δευτέρου ημιχρόνου έγινε στο 50ο λεπτό, όταν ο Διούδης απομάκρυνε την κεφαλιά του Σκόνδρα. Στο 59ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Κουλιμπαλί, ο Μακέντα με σουτ στην κίνηση πέτυχε το 1-2. Στο 69ο λεπτό, μετά από φάουλ, ο Κουρμπέλης έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε από τον διαιτητή του αγώνα, Τζήλο, ο οποίος είδε ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του αρχηγού του Παναθηναϊκού. Στο 83ο λεπτό το σουτ του Μυστακίδη πέρασε άουτ. Στο 92ο λεπτό, ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Αθανασιάδη.

Ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Γιώργος Δώνης, χρησιμοποίησε τους Διούδη, Κολοβέτσιο, Μπουζούκη ( 65΄ Στάικο ), Ινσούα, Χατζηγιοβάνη, Κουλιμπαλί, Μακέντα ( 77΄ Πούγγουρα ), Μαυρομάτη, Χατζηθεοδωρίδη ( 74΄ Καμπετσή ), Δώνη και Κουρμπέλη.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τον αγώνα του παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αφήστε μια απάντηση