Δεν πτοούν τα εξωαγωνιστικά προβλήματα τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Μπορεί εκτός αγωνιστικού χώρου ο Παναθηναϊκός να αντιμετωπίζει αρκετά διοικητικά προβλήματα, αλλά εντός αυτού οι ποδοσφαιριστές του κάθε εβδομάδα στοίχηματίζουμε πως συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το “Τριφύλλι” για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, υποδέχθηκε στην “Λεωφόρο Αλεξάνδρας” τον Ατρόμητο, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 1-0. Σκόρερ για την ομάδα του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε ο Μουνιέ, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα. Μάλιστα, οι “Πράσινοι” ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μυστακίδη. Με το τέλος αυτής της αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Βλαχοδήμο, Μουνιέ, Κολοβέτσιο, Οικονόμου, Κάτσε, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Λουντ, Δώνη, Τσανδάρη και Λουτσιάνο. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Μυστακίδης, Στάικος και Μολίνς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Ατρόμητο να χάνει την πρώτη καλή στιγμή του ματς. Συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό, ο Μπρούνο μετά από λάθος εκτίμηση του Κολοβέτσιου βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο, έκανε το σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 9ο λεπτό, ο Βλαχοδήμος απομάκρυνε την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί. Στο 20ο λεπτό, το σουτ του Λουτσιάνο κόντραρε, με την μπάλα να φτάνει στον Μουνιέ, ο οποίος από κοντινή απόσταση έκανε το σουτ αλλά ο Γιαννιώτης ενστικτωδώς απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο 39ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κάτσε, ο Δώνης από ευνοϊκή θέση πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από την εστία του Ατρομήτου. Στο 42ο λεπτό, ο Γιαννιώτης μπλόκαρε το σουτ του Λουντ. Με σκορ 0-0 οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, δηλαδή με ευκαιρία του Ατρομήτου. Συγκεκριμένα στο 46ο λεπτό, ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε το σουτ του Ντιγκινί. Στο 52΄ ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απομάκρυνε σε κόρνερ την σέντρα σουτ του Ουάρντα. Στο 57ο λεπτό, ο Μάντσον ανέτρεψε τον Κουρμπέλη και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μουνιέ, ο οποίος σημείωσε το 1-0. Στο 72ο λεπτό, ο Γιαννιώτης απομάκρυνε σε κόρνερ το σουτ του Μυστακίδη. Στο 76ο λεπτό, ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου μπλόκαρε το σουτ και πάλι του Μυστακίδη. Δύο λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ του Ούμπιντες, ο Ντάουντα πήρε την κεφαλιά αλλά ο Βλαχοδήμος με υπερένταση απομάκρυνε σε νέο κόρνερ.

Δείτε το πέναλντι που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό

Αφήστε μια απάντηση