Δεν σηκώνει κεφάλι εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός!

Σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός πέταξε στα σκουπίδια την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μουνάφο στο 86ο λεπτό. Με την ήττα του αυτή, ο Παναθηναϊκός έπεσε στην έβδομη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.

Κακό ματς με λίγες φάσεις

Ο Παναθηναϊκός θα στοιχημάτιζε κανείς πως μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και πίεσε τον Αστέρα από τα πρώτα λεπτά. Στο 11ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κέρδισε κόρνερ, ο Χίλιεμαρκ το εκτέλεσε με τον Μολέδο να πιάνει την κεφαλιά αλλά να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 24ο λεπτό ήταν η σειρά του Αστέρα να απειλήσει με τον Τριανταφυλλόπουλο να κάνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει πάνω από το δοκάρι του Βλαχοδήμου. Στο 32ο λεπτό ο Χίλιεμαρκ βρήκε ωραία τον Μολίνς όμως το σουτ του δεν απείλησε τον Αθανασιάδη. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους άνηκε στον Αστέρα όταν ο Γιαννούλης έκανε την σέντρα από αριστερά με τον Βλαχοδήμο να προλαβαίνει τον κίνδυνο. Έτσι οι ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία. Στο 52ο λεπτό ο Χίλιεμαρκ έκανε το κόρνερ, ο Μολίνς έστρωσε την μπάλα στον Μολέδο ο οποίος έκανε το ανάποδο σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Αστέρα. Στο 64ο λεπτό ο Κοντός βρέθηκε απέναντι από τον Βλαχοδήμο με τον τελευταίο να του στερεί το γκολ. Στο 71ο λεπτό ο Χουλτ από αριστερά έκανε την σέντρα στον Λουντ ο οποίος από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Αθανασιάδη. Στο 86ο λεπτό ο Αστέρας άνοιξε το σκορ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Ιγκλέσιας πήρε την κεφαλιά και από κοντά ο Μουνάφο έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Βλαχοδήμου. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να απαντήσει και έφυγε ηττημένος από την Τρίπολη.

Αφήστε μια απάντηση