Δεύτερη σερί ήττα για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Βέροια για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα χωρίς τον Μάρκους Μπέργκ και αυτό στοίχημα πως  αποδιοργάνωσε τους “πράσινους”, οι οποίοι γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα στο πρωτάθλημα και ουσιαστικά αποχαιρέτησαν κάθε ελπίδα για τον τίτλο.

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προδόθηκε ξανά από ένα παιδικό λάθος της άμυνάς της και έμεινε πίσω στο σκορ στο 36ο λεπτό από το γκολ του Μπεν. Στη συνέχεια προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά τόσο στο πρώτο, όσο και στο δεύτερο ημίχρονο, το έκανε με ανορθόδοξο τρόπο.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Παναθηναϊκό να ηττάται με 1-0 και να μένει πλέον 9 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε πως ήταν δύσκολο οι παίκτες του να βρουν κίνητρο, ειδικά μετά την ήττα από τον Ατρόμητο και την αφαίρεση βαθμών που ουσιαστικά έβαλε τέλος στα όνειρα του Παναθηναϊκού για τον τίτλο. Επιπλέον, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε πως δε λειτούργησε τίποτα καλά για την ομάδα του και πως η Βέροια κέρδισε δίκαια, αφού είχε περισσότερο πάθος και είχε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς.

Δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα έκανε και ο Νίκος Καλτσάς, ο οποίος από το καλοκαίρι θα βρίσκεται στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης της Βέροιας τόνισε πως ήταν από κοινού η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων για να μην αγωνιστεί στο μεταξύ τους ματς, ενώ επιπλέον ανέφερε πως είναι τιμή του που την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, τον οποίο και χαρακτήρισε πολύ μεγάλη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στο παιχνίδι με τη Βέροια συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες τόσο ο Στάθης Ταυλαρίδης, όσο και ο Τάσος Λαγός και θα απουσιάσουν στα δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Αφήστε μια απάντηση