Δε ρισκάρει με Κολοβό ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Ένα απρόοπτο περίμενε τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Δώνη, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας. Το “Τριφύλλι” συνεχίζει την προετοιμασία του για το εντός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, για την δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, ωστόσο τα προβλήματα τραυματισμών δε λείπουν από τις τάξεις της ομάδας.

Στην τελευταία προπόνηση των “Πρασίνων”, ο κύριος Δώνης είδε τον Δημήτρη Κολοβό να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στο δικέφαλό του και να μην βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα.

Το όνομα του Κολοβού βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο ιατρικό δελτίο του συλλόγου. Πριν μία εβδομάδα, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρήθηκε εκ νέου από ενοχλήσεις στο πόδι του, όμως τις ξεπέρασε και έδωσε κανονικά το παρών στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ωστόσο, στην τελευταία προπόνηση ο Έλληνας άσσος αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία, όμως αυτή τη φορά ο κύριος Δώνης δε φαίνεται διατεθειμένος να ρισκάρει με τη συμμετοχή του.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα δώσει κανονικά το παρών στην αποστολή της ομάδας, αφού από ιατρικής πλευράς είναι σε θέση να αγωνιστεί, ωστόσο αναμένεται στο ματς με τον Αστέρα να ξεκινήσει από τον πάγκο και ο κύριος Δώνης να επιλέξει άλλον παίκτη να αγωνιστεί πίσω από τον Μακέντα, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Τη θέση του Κολοβού στους έντεκα πρώτους όπως όλα δείχνουν θα πάρει ο Χοσέ Περέα. Ο Κολομβιανός περιμένει την ευκαιρία από τον τεχνικό του και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα έχει προβάδισμα αντί του Αργύρη Καμπετσή ώστε να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Γκαγιάς Ζαχίντ όσο και του Εμάνουελ Ινσούα. Αμφότεροι συνέχισαν τα ειδικά προγράμματα που ακολουθούν. Οι δύο ποδοσφαιριστές ανεβάζουν σιγά-σιγά στροφές και φαίνεται πως μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στη δράση.

Κατά τα άλλα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες πήραν μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης και τέθηκαν αυτόματα στη διάθεση του Έλληνα προπονητή. Άπαντες είναι διαθέσιμοι, καθώς μέχρι στιγμής κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Η μάχη μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση