Διάλλειμα τέλος για τους “πράσινους”

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στοίχημα πως απόλαυσαν το τριήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Αντρέα Στραματσόνι, αλλά από την Πέμπτη επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία για τα play off της Super League.

Οι “πράσινοι” έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση της πρωτιάς, ώστε να δώσουν λίγη χαρά στον κόσμο τους, έστω και την ύστατη στιγμή.  

Κάτοχος και των δύο βραβείων ο Μάκρους Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν ασταμάτητος στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανθρακικό και λογικό ήταν να υπερισχύσει και στα βραβείο της Super League για τον MVP της τελευταίας αγωνιστικής. Ο Σουηδός επιθετικός, όμως, εκτός από το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη, πήρε και αυτό του καλύτερου γκολ, έτσι ζευγάρωσε τις πρωτιές!

Στις δηλώσεις του, μετά τη βράβευσή του, ο ίδιος ανέφερε πως τώρα ακολουθούν τα πιο σημαντικά παιχνίδια και όλοι οι παίκτες της ομάδας θέλουν την πρωτιά στα play off.

Νέα δημοσιεύματα για τον Ιτούρα

Πρόσφατα δημοσιεύματα από τη Χιλή θέλουν τον Παναθηναϊκό να εξετάζει ξανά την περίπτωση του Μανουέλ Ιτούρα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά ανήκει στην Ουντινέζε.

Ο δανεισμός του Ιτούρα στην ισπανική ομάδα λήγει το καλοκαίρι και στη συνέχεια θα πρέπει να επιστρέψει στην Ουντινέζε. Ο προπονητής της τελευταίας, όμως, δεν τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Κλωναρίδης για Βέλγιο – Εβανζελίστα για παραμονή

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης δεν έχει ικανοποιήσει τον Αντρέα Στραματσόνι και λογικά θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Ο ίδιος ο παίκτης εξετάζει προτάσεις από ομάδες του Βελγίου και δεν είναι απίθανο να ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο Σωτήρης Νίνης.

Από την άλλη, ο Λούκας Εβανζελίστα δηλώνει χαρούμενος στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και ρίχνει… δίχτυα για παραμονή στην ομάδα. Παρόλα αυτά, η τελική απόφαση ανήκει στην Ουντινέζε.

Αφήστε μια απάντηση