Δοκιμάζεται στην Ολλανδία ο Λεντέσμα

Ο Κριστιάν Λεντέσμα βρίσκεται στην Ολλανδία με την αποστολή του Παναθηναϊκού και λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Αργεντινός, πρώην μέσος της Λάτσιο, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί από το “Τριφύλλι”, αν φυσικά καταφέρει να πείσει τον Αντρέα Στραματσόνι και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού προσπαθούν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, αλλά αν τελικά αυτός δείξει πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, τότε στοίχημα πως η “χρυσή τομή” θα βρεθεί πιο εύκολα.

Ο Λεντέσμα είναι 34 ετών και τις τελευταίες δύο σεζόν έχει αγωνιστεί σε πολύ λίγα παιχνίδια. Το καλοκαίρι του 2015 αποχώρησε από τη Λάτσιο και ενσωματώθηκε στη βραζιλιάνικη Σάντος, αλλά εκεί δεν κατάφερε να καθιερωθεί και τελικά έλυσε το συμβόλαιό του τον Ιανουάριο του 2016. Τους τελευταίους έξι μήνες είναι χωρίς ομάδα, αλλά ο ίδιος ευελπιστεί να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και να αποδείξει πως έχει ακόμη αντοχές.

Ανακοινώθηκε ο Ρέις

Από εκεί και πέρα, ο Νούνο Ρέις είναι και επίσημα, πλέον, παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Πορτογάλος, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζιλμπέρτο Σίλβα, είναι 25 ετών και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί και με τη μορφή δανεισμού σε ομάδες του Βελγίου, ενώ η τελευταία του… κατοικία ήταν η γαλλική Μετς. Από την τελευταία έμεινε ελεύθερος και πλέον αποτελεί ποδοσφαιριστή του “Τριφυλλιού”.

Ο Νούνο Ρέις αποτελεί το τέταρτο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού στην καλοκαιρινή περίοδο, μετά τους Ιμπάρμπο, Χουλτ και Ιβάνοφ.

Ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία οι Ρέις και Μπεργκ

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο Νούνο Ρέις μετέβη στην Ολλανδία, όπου και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας. Το ίδιο συνέβη και με τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις διακοπές του και πλέον λαμβάνει κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ομάδας.

Αμφότεροι έφτασαν στην Ολλανδία την Τρίτη και πήραν κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση.

Σκέψεις για Καβασίμα

Ο Ιάπωνας τερματοφύλακας, Καβασίμα, φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού. Η είδηση αυτή προκύπτει από δημοσιεύματα στην πατρίδα του, αλλά από την ελληνική ομάδα δεν έχει επιβεβαιωθεί η είδηση (ούτε φυσικά και διαψευστεί).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καβασίμα είναι 33 ετών και είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στο πρωτάθλημα του Βελγίου με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης.

Αφήστε μια απάντηση