Δύσκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Κέρκυρα

Με ήρωα τον Σεμπάστιαν Λέτο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κέρκυρας στο “Απόστολος Νικολαΐδης” (σ.σ. 1-0), με το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα να διεξάγεται κάτω από πυκνή χιονόπτωση. Ο Αργεντινός ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του παιχνιδιού και χάρισε μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του, η οποία πέρασε ξανά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι ισόβαθμη με την Ξάνθη και τον Πανιώνιο.

Πρόβλημα στη δημιουργία για τους “Πράσινους”

Ο Παναθηναϊκός σε άλλο ένα ματς στοίχημα πως έδειξε μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων και χαρακτηριστικό είναι πως η μοναδική αξιοσημείωτη φάση για τους “Πράσινους” στο πρώτο μέρος ήταν το δοκάρι στο σουτ του Κουρμπέλη. Η Κέρκυρα, από την άλλη, αμύνονταν καλά, έκλεινε τους χώρους προς την εστία του Κουτζαβασίλη και δεν έδειχνε διάθεση να ανοιχτεί.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με πυκνή χιονόπτωση και κατά τη διάρκειά του υπήρξε διακοπή για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος και να γίνουν πιο εμφανείς οι γραμμές του γηπέδου. Ο ρυθμός ήταν αργός και οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή, αλλά να αδυνατεί να φτάσει στο γκολ. Τελικά η λύτρωση για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ήρθε στο 83ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ του Βλαχοδήμου ο Λέτο πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0 για το “Τριφύλλι”. Το γκολ αυτό έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν και άλλες ευκαιρίες στα εναπομείναντα λεπτά για να διευρύνουν τη νίκη τους.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα”

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το ματς πως οι παίκτες προσπαθούν να παίξουν καλύτερα και μπορούν να το κάνουν, αλλά αυτό χρειάζεται χρόνο και ο κόσμος θα πρέπει να έχει υπομονή. Για τη νίκη της ομάδας του ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως στο τέλος μένουν οι τρεις βαθμοί, αλλά στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να βελτιωθούν κάποια πράγματα για να αποδίδει καλύτερα η ομάδα, ειδικά σε τέτοιου είδους ματς.

Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Την ερχόμενη Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017, στις 19:30, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για το εξ αναβολής παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Super League. Από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν γνωστό με επίσημη ανακοίνωση πως η προπώληση των εισιτηρίων για το αθηναϊκό ντέρμπι θα ξεκινήσει το απόγευμα της Τρίτης, 10 Ιανουαρίου, μέσω ίντερνετ και προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη της συμμαχίας.

Από εκεί και πέρα, η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια και μέσω της υπηρεσίας viva.gr, θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 15 ευρώ και φτάνουν στα 80 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα εκδοτήρια του γηπέδου θα είναι ανοιχτά και την ημέρα του παιχνιδιού από τις 10:00 μέχρι και την έναρξή του.

Αφήστε μια απάντηση