Εκτός αποστολής ο Ιμπάρμπο

Ο Βίκτορ Ιμπάρμπο δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έτσι ο Αντρέα Στραματσόνι αναγκάστηκε τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τη Σκόντα Ξάνθη. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον Ρέις, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Από την άλλη, εκτός αποστολής για τον αγώνα με τους Ακρίτες έμεινε και ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα στο πέλμα και κανείς δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Το “Τριφύλλι” υποδέχεται την Ξάνθη στο “Απόστολος Νικολαΐδης” την ερχόμενη Κυριακή και με νίκη θα διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ό,τι και αν γίνει στα άλλα ματς. Ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Στραματσόνι, συνέστησε στους παίκτες του να δείξουν μεγάλη προσοχή στο ματς για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως. Ο Ιταλός προπονητής δεν άφησε κανένα περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και σημείωσε πως οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να σκέφτονται το παιχνίδι με την Ξάνθη για το πρωτάθλημα και όχι αυτό με τη Σταντάρ Λιέγης για το Europa League.

Ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τη Σκόντα Ξάνθη θα διεξαχθεί την Κυριακή, 15 Οκτωβρίου, στις 16:00.

Στην τελική ευθεία με Μπεργκ – απαντάει τη Δευτέρα ο Κουτρουμπής

Ο Μάκρους Μπεργκ βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό για την ανανέωση του συμβολαίου του, η οποία φυσικά θα περιλαμβάνει και αύξηση των αποδοχών του παίκτη. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και απομένει μόνο το τυπικό της υπόθεσης.

Ο Μάνατζερ του Σουηδού επιθετικού βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα, με στόχο φυσικά να διεκπεραιωθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες. Πάντως, οι τελικές υπογραφές αναμένεται να… πέσουν τον επόμενο Ιανουάριο.

Από την άλλη, την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να απαντήσει ο Γιώργος Κουτρουμπής στην πρόταση που του κατέθεσε το “Τριφύλλι” για ανανέωση του συμβολαίου του. Το πιθανότερο είναι ο Έλληνας αμυντικός να απαντήσει θετικά, στοιχηματίζουμε πως  όλα θα ξεκαθαρίσουν την πρώτη ημέρα της επόμενης εβδομάδας.

Αφήστε μια απάντηση