Επέστρεψε ο Τελάντερ

Ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά την αναβολή της αγωνιστικής της Super League, ζήτησε από τους υπευθύνους του Παναθηναϊκού να προγραμματίσουν ένα φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο και αυτοί δεν μπορούσαν παρά να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Ιταλού τεχνικού.

Στο φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Καλλιθέα και την κέρδισε με 4-0. Το σημαντικότερο όλων φυσικά δεν ήταν η νίκη των “Πρασίνων”, αλλά η επανεμφάνιση του Ράσμους Τελάντερ σε παιχνίδι της ομάδας μετά από διάστημα 7 μηνών.

Ο Δανός αμυντικός ταλαιπωρούνταν για αρκετό καιρό από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα στο πέλμα και όλο αυτό το διάστημα προσπαθούσε να το ξεπεράσει. Η επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους έφερε χαμόγελα στον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά Τελάντερ δεν είναι δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού και έτσι δεν θα είναι στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Βιγιαφάνιες , Ρινάλτι και Πίσπα οι σκόρερ του φιλικού

Όσον αφορά τον αγώνα με την Καλλιθέα, ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος από το πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στα 30 πρώτα λεπτά του αγώνα. Στο 9ο λεπτό ο Βιγιαφάνιες άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ στο 19΄ο Ρινάλντι διπλασίασε τα τέρματα του Παναθηναϊκού. Στο 29ο λεπτό ήταν η σειρά του Πίσπα να… ντυθεί σκόρερ και έτσι διαμορφώθηκε το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αντρέα Στραματσόνι προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές, αλλά οι “Πράσινοι” συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Το τελευταίο γκολ του αγώνα πέτυχε ο Ρινάλντι στο 54ο λεπτό, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Χαμόγελα για Μπεργκ

Αισιοδοξία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στις προπονήσεις. Όπως έγινε γνωστό, ο Σουηδός επιθετικός αναμένεται να προπονηθεί την ερχόμενη Δευτέρα και λογικά θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι για τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ. Η απουσία του Μπεργκ στοίχημα πως ήταν κομβική στα τελευταία επίσημα ματς της ομάδας και όλοι γνωρίζουν πως πρόκειται για τον σημαντικότερο παίκτη της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση