Επιστολή του Παναθηναϊκού για άμεση εκκίνηση των play offs

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος (Super League) και ζήτησε την επικύρωση της βαθμολογίας και την άμεση εκκίνηση των play offs για τη σεζόν 2016-17.

Οι “Πράσινοι” εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για πιθανές καθυστερήσεις στην έναρξη των μπαράζ και ουσιαστικά κάλεσαν το Δ.Σ. της Super League να συνεδριάσει άμεσα, ούτως ώστε να μην υπάρξει καθυστερημένη έναρξη των play offs.

Από τον Παναθηναϊκό αναφέρουν πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει κάνει ήδη τον σχεδιασμό του για τη διαδικασία και στοίχημα πως δεν θέλουν με τίποτα να υπάρξει ξανά καθυστέρηση στη διεξαγωγή των αγώνων.

Διαβάστε την επιστολή της ΠΑΕ.

Στην αναμονή για τα play offs

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τα play offs συνεχίζεται, αλλά όσο δεν επικυρώνεται η τελική βαθμολογία, τόσο υπάρχει ανησυχία για τον προγραμματισμό των αγώνων.

Οι “Πράσινοι” συνεχίζουν τις προπονήσεις τους υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη, ούτως ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στους αγώνες και να διεκδικήσουν με αξιώσεις την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των play offs.

Από τις κανονικές προπονήσεις της ομάδας απουσιάζουν οι Εμποκού, Κουλιμπαλί και Τελάντερ, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Επίσης, στην προπόνηση της Πέμπτης ο Νίκλας Χουλτ δέχτηκε ένα χτύπημα, αλλά ο τραυματισμός του δεν προκάλεσε καμία ανησυχία στο ιατρικό επιτελείο των “Πρασίνων”.

Αφήστε μια απάντηση