Επιστρέφει στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός

Μετά από σχεδόν ενάμιση μήνα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν και επίσημα στο προπονητικό τους κέντρο στο Κορωπί. Το “Γεώργιος Καλαφατάκης” άνοιξε τις πύλες του και υποδέχθηκε τα μέλη του “Τριφυλλιού”.

Για πρώτη φορά μετά τις 13 Μαρτίου, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, το προπονητικό επιτελείο αλλά και οι υπάλληλοι του συλλόγου βρέθηκαν στο Κορωπί προκειμένου να ξεκινήσουν σταδιακά τη μίνι προετοιμασία τους.

Αρχικά άπαντες υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να γίνει γνωστό εάν έχουν συμπτώματα ή ταλαιπωρούνται από την πανδημία του κοροναϊού. Βέβαια τα αποτελέσματα αυτών θα ανακοινωθούν το συντομότερο.

Όλοι ακολούθησαν κατά γράμμα το πρωτόκολλο που έλαβαν από τις υπηρεσίες Υγείας και αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις θα αρχίσουν οριστικά όταν και γίνουν γνωστά τα τεστ για τον κοροναϊό.

Ο προπονητής των “Πράσινων”, Γιώργος Δώνης, σε συνεννόηση με τους στενούς του συνεργάτες έχει χωρίσει ήδη τους ποδοσφαιριστές του σε γκρουπ, τα οποία απαρτίζουν πέντε με έξι άτομα.

Επίσης συνεπής στο ραντεβού ήταν και οι “ξένοι” της ομάδας. Ο λόγος για τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Ζοάο Νούνες, Ντομινίκ Νατζ και Ούφε Μπεκ. Οι τέσσερίς τους είχαν αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους και κατάφεραν έστω και με μεγάλη καθυστέρηση αλλά και ταλαιπωρία να φτάσουν έγκαιρα στην Ελλάδα.

Οι εν λόγω ποδοσφαιριστές θα ακολουθήσουν τους κανόνες υγιεινής και θα μπούνε σε καραντίνα για τις επόμενες δύο εβδομάδες πριν αποκτήσουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου.

Πάντως σε περίπτωση που δε βρεθούν θετικοί στον ιό, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γλιτώσουν την καραντίνα και να ενταχθούν άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Αυτό θα αποφασιστεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη που μας έρχεται.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, όπως έγινε γνωστό θα παραμείνει στην Ισπανία για ακόμη δέκα ημέρες. Από την πατρίδα του θα τρέξει θέματα που αφορούν την αρμοδιότητά του, ενώ όταν επιστρέψει θα συναντηθεί με τον κύριο Δώνη.

Οι δύο άντρες θα δρομολογήσουν ορισμένα ζητήματα που αφορούν τόσο τις ανανεώσεις των συμβολαίων κάποιων παικτών όσο και τις πιθανές πωλήσεις. Ακόμα θα γίνει κουβέντα για το μέλλον του κυρίου Δώνη στην τεχνική ηγεσία.

Αφήστε μια απάντηση