Επιστροφή Μουνιέ στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση που ακολουθεί, εκτός έδρας, με την Λάρισα για το πρωτάθλημα της Super League.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο τεχνικός του “Τριφυλλιού”, Μαρίνος Ουζουνίδης, είδε τον Άντονι Μουνιέ να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα που ακολούθησε η ομάδα και να δηλώνει “παρών” για την αναμέτρηση που ακολουθεί. Ο Γάλλος εξτρέμ πριν ένα μήνα στο ματς με τον Λεβαδειακό είχε υποστεί θλάση και απουσίαζε από τις προπονήσεις της ομάδας. Ωστόσο, ο Μουνιέ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Από εκεί και πέρα, ο Λουτσιάνο συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, ωστόσο αρχίζει να ξεπερνάει σιγά σιγά τον σοβαρό τραυματισμό που αντιμετώπιζε, είχε υποστεί ρήξη χιαστού, και αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να επιστρέψει και αυτός στην αγωνιστική δράση. Ακόμη, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, η κατάσταση του οποίου δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και από ότι φαίνεται θα είναι έτοιμος για το ματς με την Λάρισα. Επιπλέον, ο Γιάννης Μυστακίδης στην τελευταία αναμέτρηση του Παναθηναϊκού, με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αποχώρησε τραυματίας. Στο ματς αυτό, ο Έλληνας επιθετικός υπέστη θλάση με αποτέλεσμα στην προπόνηση της Τρίτης, ο νεαρός παίκτης να κάνει ασκήσεις στο γυμναστήριο. Τέλος, “απών” από την προπόνηση ήταν ο Γκιγιέρμο Μολίνς, ο οποίος βρίσκεται στην Γερμανία, και συγκεκριμένα στο Μόναχο, όπου πραγματοποιεί εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Στην προπόνηση της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού αφού πρώτα έκαναν την καθιερωμένη προθέρμανση, στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις δύναμης και έπειτα έπαιξαν παιχνίδι κατοχής.

Αφήστε μια απάντηση