Επιτέλους νίκη για τον Παναθηναϊκό

Η κεφαλιά – γκολ του Άλτμαν ήταν αρκετή για να χαρίσει στον Παναθηναϊκό τη νίκη απέναντι στον Απόλλων Σμύρνης στην 4η αγωνιστική της Super League.

Με αυτόν τον τρόπο οι “Πράσινοι” πήραν το πρώτο “τρίποντο” στο πρωτάθλημα ξεκόλλησαν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Εκπλήξεις από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στο αρχικό σχήμα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης στοίχημα πως επεφύλαξε εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα, καθώς άφησε στον πάγκο τους Λουτσιάνο και Τσάβες για πειθαρχικά παραπτώματα (οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν αρκετούς έντονους διαλόγους στον αγώνα με την Κέρκυρα).

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Βλαχοδήμος, δεξιό μπακ ο Γιόχανσον, στο κέντρο της άμυνας οι Κουτρουμπής και Κολοβέτσιος και αριστερά ο Χουλτ. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Κουρμπέλης και Χίλιεμαρκ, αριστερά ο Λουντ και δεξιά ο Μουνιέ. Ο Άλτμαν είχε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον σέντερ φορ, ο οποίος ήταν ο Μολίνς.

Από την αρχή του αγώνα ο Παναθηναϊκός πήρε την κατοχή της μπάλας και έδειξε καλύτερα στοιχεία από τα προηγούμενα ματς. Οι “Πράσινοι” βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 32΄, όταν μετά από κόρνερ του Χίλιεμαρκ ο Άλτμαν πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Τσόβιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων έχασε μία σπουδαία ευκαιρία με τον Μπαμπιάρζ, αλλά από εκεί και έπειτα δεν απείλησε την εστία του Βλαχοδήμου.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και το “Τριφύλλι” πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση