Ετοιμάζονται οι Γιόχανσον και Κάτσε στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό έχουν αφήσει ήδη πίσω τους την εντός έδρας αναμέτρηση εναντίον του Πανιωνίου, στην οποία το “Τριφύλλι” επικράτησε με 1-0, και έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Οι “Πράσινοι” έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το παιχνίδι που ακολουθεί. Αυτό θα είναι το πρώτο κατά σειρά ντέρμπι από τα τρία συνεχόμενα που θα κληθεί να δώσει η ομάδα τις επόμενες αγωνιστικές.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπως όλα δείχνουν θα δώσουν κανονικά το “παρών” οι Ματίας Γιόχανσον και Έργκους Κάτσε, οι οποίοι θα επιστρέψουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στην ενεργό δράση.

Όσον αφορά τον Ματίας Γιόχανσον, ο 26χρονος δεξιός οπισθοφύλακας έχει ξεπεράσει τη θλάση που αντιμετώπιζε και εδώ και αρκετές ημέρες παίρνει μέρος κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας. Ο Σουηδός έμεινε εκτός αποστολής στο ματς με τον Πανιώνιο για προληπτικούς λόγους καθώς έχει τεθεί στη διάθεση του προπονητή του, Γιώργου Δώνη. Ο κύριος Δώνης ήθελε να τον έχει 100% έτοιμο με τον ΠΑΟΚ, στο οποίο αναμένεται να επιστρέψει στη δράση.

Επίσης σε καλύτερη κατάσταση είναι και ο Έργκους Κάτσε. Ο 25χρονος μέσος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο πόδι του και προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Αλβανός χαφ έχει ανεβάσει ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν θα δώσει κανονικά το “παρών” στην αποστολή της ομάδας. Ωστόσο θα στοιχηματίζαμε ότι δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα καθώς για τη συγκεκριμένη θέση προορίζονται για βασικοί οι Κουρμπέλης και Δώνης. Ο Κουρμπέλης αγωνίστηκε σε όλο το ενενηντάλεπτο με αντίπαλο τον Πανιώνιο και δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τη θλάση που αντιμετώπιζε.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άντονι Μουνιέ. Ο Γάλλος εξτρέμ θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων τις επόμενες ημέρες αφού το ιατρικό επιτελείο άναψε το πράσινο φως, ωστόσο με δεδομένο ότι έχει απουσιάσει από πολλές προπονήσεις θεωρείται αρκετά δύσκολο να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας του. Ο 31χρονος ξεπέρασε την τενοντίτιδα που είχε υποστεί και υπολογίζεται να είναι έτοιμος για το ματς με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Αφήστε μια απάντηση