Η κακοκαιρία χτύπησε… τον Παναθηναϊκό

Ο νέος χρόνος βρήκε τη χώρα μας να πλήττεται από ισχυρό κύμα κακοκαιρίας. Η θερμοκρασίες που επικρατούν είναι ιδιαίτερα χαμηλές και το χιόνι έχει κάνει την εμφάνισή του σε πολλές πόλεις. Αυτό έχει σαν συνέπεια αρκετοί συνάνθρωποί μας να αρρωστήσουν.

Η κακοκαιρία φαίνεται πως χτύπησε και τον Παναθηναϊκό καθώς η ομάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με πάρα πολλά προβλήματα ίωσης. Το “Τριφύλλι” συνεχίζει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τη Λαμία για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου.

Στην τελευταία προπόνηση των “Πρασίνων” συνολικά εννέα παίκτες αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, δεν έδωσαν το παρών καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση. Συγκεκριμένα από την προπόνηση απουσίαζαν οι Καμπετσής, Θεοχάρης, Χρήστος Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Οικονόμου, Τσανδάρης, Κάτσε, Κουρμπέλης και Μπουζούκης.

Οι Γιώργος και Χρήστος Δώνης, Κάτσε, Θεοχάρης, Κουρμπέλης, Τσανδάρης, Χατζηγιοβάνης και Καμπετσής παρέμειναν κλινήρης στα σπίτια τους με συνέπεια να απουσιάσουν από την προπόνηση.

Πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του Βαγγέλη Οικονόμου και του Γιάννη Μπουζούκη. Οι δύο παίκτες αναγκάστηκαν να περάσουν όλο το βράδυ στο νοσοκομείο εξαιτίας της ίωσης που αντιμετωπίζουν. Αμφότεροι παρέμειναν στο Νοσοκομείο για μία μέρα και την επόμενη πήραν εξιτήριο.

Η συμμετοχή τους στον αγώνα εναντίον της Λαμίας στοίχημα πως είναι εξαιρετικά αμφίβολη και τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί εάν θα δώσουν το παρών. Ειδικά ο Γιάννης Μπουζούκης έχει καταπονηθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα και δύσκολα θα βρεθεί στην αποστολή της ομάδας.

Ο Αργύρης Καμπετσής έχει προσβληθεί και αυτός από ίωση από την Πρωτοχρονιά και συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί ακόμη και σήμερα. Μάλιστα αναγκάστηκε να περάσει και αυτός μία ημέρα στο νοσοκομείο.

Τις επόμενες ημέρες οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές από αυτούς που προαναφέραμε αναμένεται να ανεβάσουν ρυθμούς και να ενταχθούν κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων.

Από εκεί και πέρα ο Φεντερίκο Μακέντα συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός είχε τραυματιστεί στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος διεξήχθη στις 16 Δεκεμβρίου, και από τότε έχει να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Όπως όλα δείχνουν, ο Μακέντα θα μείνει εκτός αποστολής για το παιχνίδι που έπεται.

Αφήστε μια απάντηση