Η κληρωτίδα του έκλεισε το… μάτι!

Ο Παναθηναϊκός θα στοιχηματίζαμε πως πέρασε από σαράντα κύματα για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και τελικά στάθηκε τυχερός στην κλήρωση που έγινε την Τρίτη. Οι “Πράσινοι” τερμάτισαν δεύτεροι στον όμιλο, αλλά τελικά πήραν την πιο αδύναμη από τις ομάδες που τερμάτισαν πρώτες. Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Κισσαμικό στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας” τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Κακή εικόνα και ισοπαλία για τον Παναθηναϊκό στη Λάρισα

Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος για το 2016 ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε στο “AEL FC ARENA” με τη Λάρισα, αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι “Πράσινοι” παρουσίασαν κακή εικόνα στην αναμέτρηση, ενώ στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκαν και με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Κάρλος Ζέκα.

Το τελικό σκορ (σ.σ. 0-0) έφερε τον Παναθηναϊκό στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας και πλέον οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολλά παράπονα από συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Έξαλλος ο Ουζουνίδης με τον Ζέκα – Ζήτησε συγγνώμη ο αρχηγός

Ο Κάρλος Ζέκα σε δηλώσεις του ανέφερε πως μία συγγνώμη δεν είναι αρκετή για την αντίδρασή του και για το γεγονός πως άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες στον αγώνα με τη Λάρισα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέφερε πως ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και χαρακτήρισε το γεγονός ως μία κακή στιγμή και την αντίδρασή του ως απαράδεκτη!

Από την άλλη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να ήταν έξαλλος με την αντίδραση του ποδοσφαιριστή του και του τα έψαλε στην προπόνηση της ομάδας.

Πιθανό ποσοστό μεταπώλησης από τον Καρέλη

Ο Νίκος Καρέλης πήρε μεταγραφή από τον Παναθηναϊκό στην Γκενκ και μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της βέλγικης ομάδας. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα από το Βέλγιο, η Γκενκ περιμένει πρόταση για τον παίκτη από ομάδα της Αγγλίας. Η πρόταση αυτή μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10 εκ. ευρώ και σε αυτή την περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος κατά 1,7 εκ. ευρώ, καθώς διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 17%.

Ξεκίνησε η άδεια για τις γιορτές

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν την τελευταία τους προπόνηση και έφυγαν με άδεια για τα Χριστούγεννα. Η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τις 27 Δεκεμβρίου, αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκοψε δύο ημέρες από την άδεια που είχε ανακοινώσει ο Αντρέα Στραματσόνι όσο ήταν ακόμη προπονητής του Παναθηναϊκού.

Αφήστε μια απάντηση