Η “Λεωφόρος” ετοιμάζεται για το ντέρμπι

Το γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”, η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή και ευχή όλων στο “Τριφύλλι” είναι ο αγώνας να ξεκινήσει ομαλά και να ολοκληρωθεί χωρίς ευτράπελα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες.

Όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι διαθέσιμοι και ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα. Στην αποστολή είναι κανονικά και ο Κουτρουμπής, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Το “Απόστολος Νικολαΐδης” θα είναι κατάμεστο, αφού έχει ανακοινωθεί “sold out” εδώ και αρκετές ημέρες. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους για να φτάσει στη νίκη.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι πάντοτε ξεχωριστό”

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, έδωσε συνέντευξη στη “NOVA” σχετικά με το επερχόμενο ντέρμπι “αιωνίων” και μίλησε για το κίνητρο που έχει η ομάδα του στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως πάντα το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι και ο ίδιος περιμένει από τους παίκτες του να αποδώσουν καλά και να πάρουν τη νίκη. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέφερε πως τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και ιδιαίτερα, και πάντα στο τέλος μένει το ποιος πήρε τη νίκη. Όσον αφορά το κίνητρο των παικτών του, ο ίδιος δήλωσε πως εκτός από τις ιδιαιτερότητες του αγώνα, υπάρχει και μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο για την ομάδα του.

Σχέδια της Κυβέρνησης για γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδί

Πρόταση της ελληνικής Κυβέρνησης για κατασκευή γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Γουδί ήρθε στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες. Η πρόταση αυτή χαιρετίστηκε από το σύνολο του Παναθηναϊκού Συλλόγου και εξετάζονται οι τρόποι δημιουργίας του νέου… σπιτιού της ομάδας.

Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Μπαλτάκος, δήλωσε σε συνέντευξή του πως υπάρχει αισιοδοξία για το συγκεκριμένο πλάνο, ενώ το πλάνο αυτό έχει τη στήριξη τόσο της ΠΑΕ, όσο και της ΚΑΕ.

Στην περίπτωση που δημιουργηθεί η νέα έδρα του Παναθηναϊκού στο Γουδί, τότε το “Απόστολος Νικολαΐδης” θα γκρεμιστεί και θα γίνει μητροπολιτικό πάρκο. Αυτό φυσικά θα γίνει, μόνο όταν και αν ολοκληρωθεί η νέα έδρα της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση