Θεοχάρης τριετίας στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός στοίχημα πως έχει αρκετά μέτωπα ανοιχτά όσον αφορά τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών, τα οποία ολοκληρώνονται είτε αυτό το καλοκαίρι είτε το επόμενο. Συγκεκριμένα τα συμβόλαια επτά παικτών έχουν ισχύ μέχρι την επόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Αυτοί είναι οι Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Ινσούα, Μαυρομάτης, Εμμανουηλίδης και Θεοχάρης. Το “Τριφύλλι” επιθυμεί την ανανέωση όλων και άμεσα αναμένεται να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά των παικτών.

Ο χορός των ανανεώσεων εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανοίξει με τον Βαγγέλη Θεοχάρη. Οι “Πράσινοι” εδώ και καιρό τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του νεαρού άσου και το μόνο που απομένει για την ανανέωση της συνεργασίας τους είναι οι επίσημες ανακοινώσεις. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών και το ερχόμενο διάστημα ο νεαρός άσος θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Θεοχάρης προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής. Ο 20χρονος παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε ως αμυντικός μέσος, στην πρώτη ομάδα αγωνιζόταν τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Με τις εμφανίσεις του κατάφερε και κέρδισε την εκτίμηση του προπονητή του, Γιώργου Δώνη, ο οποίος εισηγήθηκε την παραμονή του στον σύλλογο. Μπορεί στις αρχές της σεζόν, ο Θεοχάρης να μην βρισκόταν στις βασικές επιλογές του τεχνικού του, όμως με το πείσμα του, τον επαγγελματισμό του και την εικόνα του στις προπονήσεις, κέρδισε με το σπαθί του την θέση του στην ομάδα.

Ο Θεοχάρης θα πάρει περισσότερες αρμοδιότητες σε σχέση με την περσινή σεζόν και ο χρόνος συμμετοχής του θα αυξηθεί. Ο κύριος Δώνης τον προορίζει ως μπακ απ του Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας, καθώς εντυπωσιάστηκε με την επίδοσή του στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό, στην οποία έπαιξε στη συγκεκριμένη θέση. Στο εν λόγω ματς, ο Θεοχάρης ήταν ο κορυφαίος της ομάδας, ανεβοκατέβαινε συνέχεια την πλευρά και είχε εξαιρετική ασίστ με υπέροχη κάθετη μπαλιά.

Την σεζόν που διανύσαμε, ο νεαρός άσος πήρε μέρος σε ένα ματς του πρωταθλήματος της Super League και σε δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος. Στο αμέσως επόμενο διάστημα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Θεοχάρη.

Αφήστε μια απάντηση