Θύμισε τον Παναθηναϊκό του παρελθόντος!

Ο Παναθηναϊκός στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνισή του επί ημερών Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο και πήρε μία μεγάλη νίκη που ισοδυναμεί με πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Οι “Πράσινοι” συνέτριψαν τον αντίπαλό τους με 4-0 και στοιχηματίζουμε πως κλείδωσαν τη συμμετοχή στους στην τετράδα του Κυπέλλου, αφού θα πρέπει να γίνουν πράματα και θάματα στη ρεβάνς για να αποκλειστούν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Εμποκού ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού στο γήπεδο και έκανε τα πάντα. Δημιουργούσε καταστάσεις για γκολ, εκτελούσε τις στημένες φάσεις, έδωσε ασίστ, ενώ πέτυχε και το 4-0 με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με σουτ του Ρέις στο 6ο μόλις λεπτό και από εκεί και έπειτα είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς και διεύρυνε τη νίκη του. Ο Κλωναρίδης στο 32ο λεπτό έκανε το 2-0 και με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 62ο λεπτό, ο Βιγιαφάνιες έκανε το 3-0 μετά από ασίστ του Εμποκού, ενώ ο τελευταίος στο 69’ του αγώνα σημείωσε το 4-0 από το σημείο του πέναλτι.

Το τελικό σκορ δίνει τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης στον Παναθηναϊκός, το οποίο είναι σχεδόν απίθανο να ανατραπεί.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Πρέπει να αποκτήσουμε διάρκεια”

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε μία μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και ο προπονητής του τόνισε πως όλοι οι παίκτες αγωνίστηκαν καλά, κάτι που έκαναν και στο προηγούμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρόλα αυτά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλησε να ρίξει τους τόνους και ανέφερε πως το ζητούμενο είναι η διάρκεια και η καλή απόδοση σε κάθε παιχνίδι.

Την Κυριακή με τον Παναιτωλικό

Την ερχόμενη Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017, στις 19:30, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” τον Παναιτωλικό για την 20η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνει εντός της πρώτης πεντάδας της βαθμολογίας, αλλά και για να σπάσει το αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Αφήστε μια απάντηση