Ικανοποίηση Αναστασίου για τη νίκη με Παναιτωλικό

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να καταβάλει την αντίσταση του Παναιτωλικού και να φτάσει στη νίκη με 1-0 στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μλάντεν Πέτριτς στο 67ο λεπτό.

Η νίκη αυτή έδωσε την ευκαιρία στους “πράσινους” να βρεθούν μόνοι στη 2η θέση της βαθμολογίας και να πλησιάσουν στους έξι βαθμούς τον πρωτοπόρο της Super League, Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αναστασίου δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη και την καλή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία, η οποία δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο είναι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Οι “πράσινοι” στοίχημα πως θέλουν μόνο νίκη στο συγκεκριμένο ματς για να τα παίξουν όλα για όλα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”. Από την προπόνηση απουσίασαν οι Τάσος Λαγός και Ντάνιελ Πράνιτς, οι οποίοι αντιμετώπισαν κάποιες ενοχλήσεις μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία και αναμένεται να μπουν άμεσα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Από τα υπόλοιπα νέα της ομάδας ξεχωρίζει η επέκταση του συμβολαίου του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος ανανέωσε μέχρι και το 2017. Ο Έλληνας αμυντικός επέκτεινε για ένα χρόνο το συμβόλαιο του με το “τριφύλλι” και δήλωσε ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη.

Σκέψη υπάρχει από τον Παναθηναϊκό να ανανεώσουν και το συμβόλαιο ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και έχει βοηθήσει την ομάδα να πάρει σημαντικές νίκες.  Το συμβόλαιο του Κροάτη σέντερ φορ λήγει το καλοκαίρι, αλλά από τη διοίκηση σκέφτονται να το ανανεώσουν μέχρι και το καλοκαίρι του 2017.

Αφήστε μια απάντηση