Ισοφαρίστηκε στο τέλος ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός για 94 λεπτά κρατούσε την νίκη απέναντι στην ΑΕΚ, όμως ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Σκόρερ για το “τριφύλλι” ήταν ο Μολέδο. Με την ισοπαλία αυτή ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς.

Προηγήθηκε με την πρώτη του ευκαιρία

Η αναμέτρηση από την αρχή της ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με τις ομάδες να κάνουν αρκετά λάθη και να κοιτούν κυρίως να μην δεχθούν τέρμα. Στην πρώτη ευκαιρία του Παναθηναϊκού, στο 10ο λεπτό, το “τριφύλλι” άνοιξε το σκορ. Ο Χίλιεμαρκ έκανε το φάουλ από αριστερά και ο Μολέδο με κεφαλιά έβαλε μπροστά την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός μετά άφησε την μπάλα στην ΑΕΚ και προσπαθούσε να χτυπήσει κυρίως σε αντεπιθέσεις. Στο 13ο λεπτό ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ο Χίλιεμαρκ, ο Κουρμπέλης πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ανέστη. Στο 26ο λεπτό ο Γκάλο έκανε την σέντρα από δεξιά, με τον Γαλανόπουλο να κάνει το σουτ, το οποίο πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Βλαχοδήμου. Στο 34ο λεπτό ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο Λιβάγια. Έτσι οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τους “πράσινους” να προηγούνται με 1-0.

Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία. Στο 53ο λεπτό ο Κουλιμπαλί μπήκε στην περιοχή της ΑΕΚ από δεξιά, όμως το σουτ πέρασε εκτός εστίας. Στο 63ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το σουτ, ο Βλαχοδήμος δεν έδιωξε σωστά με την μπάλα να φτάνει στον Λιβάγια, ο οποίος από κοντινή θέση έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία. Στο 80ο λεπτό σε αντεπίθεση που έκανε ο Παναθηναϊκός ο Άλτμαν έδωσε την μπάλα στον Μολίνς, ο οποίος από πλάγια θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανέστη. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Αϊντάρεβιτς βρήκε τον Λιβάγια από δεξιά, ο οποίος έκανε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Παναθηναϊκού και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Παρακολουθείστε τα γκολ του ντέρμπι.

Αφήστε μια απάντηση