“Κάηκε” ξανά ο Παναθηναϊκός

Σε ένα ακόμη παιχνίδι της φετινής σεζόν ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά και τελικά… κάηκε! Οι “Πράσινοι” προηγήθηκαν στο σκορ απέναντι στον Ηρακλή στο “Καυτανζόγλειο”, αλλά δεν κατάφεραν να τελειώσουν το ματς και να εξασφαλίσουν τη νίκη, καθώς έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά, ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε γι’ άλλη μία φορά και οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στην ισοφάριση και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας (σ.σ. 1-1).

Ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος από το πρώτο λεπτό και στο 37ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ με πέναλτι του Μπεργκ, το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος. Στη συνέχεια του αγώνα οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δημιούργησαν και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Μπεργκ που κατέληξε άουτ προ κενής εστίας. Τελικά στο 73ο λεπτό ο Ηρακλής έφτασε στην ισοφάριση με αυτογκόλ του Τελάντερ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στη θέση του Κουτρουμπή.

Μετά το γκολ του Ηρακλή ο Παναθηναϊκός πίεσε για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα του έδινε τη νίκη, αλλά δεν τα κατέφερε. Το τελικό 1-1 έφερε τους “Πράσινους” στους 42 βαθμούς και πλέον η συμμετοχή στους στα play offs είναι ανοιχτή, αφού έχουν πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα.

Μαρίνος Ουζουνίδης: “Όταν έχεις τρία τετ α τετ και δε νικάς, φταις μόνο εσύ”!

Στις πολλές ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως όταν μία ομάδα έχει τρία τετ α τετ και δε φτάνει στη νίκη, τότε δεν της φταίει κανείς άλλος.

Ο προπονητής του “Τριφυλλιού” δήλωσε πως ήταν ανεπίτρεπτο το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του και το γεγονός αυτό είναι απογοητευτικό για έναν Σύλλογο του μεγέθους του Παναθηναϊκού.

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του κ. Καλογερόπουλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο διαιτητής του αγώνα υπέπεσε σε πολλά λάθη κατά των “Πρασίνων” και σημειώνεται πως η ανησυχία που υπήρξε για τον ορισμό του σε αυτό το ματς, βγήκε τελικά αληθινή.

Στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού γίνεται λόγος για διαιτησία με όρους… μικροχειρουργικής από τον κ. Παπαπέτρου και τον χαρακτηρίζουν εντεταλμένο και ανεπιθύμητο.

Αφήστε μια απάντηση