Κάποιος με φώναξε… Σεμπάστιαν!

Με τον Σεμπάστιαν Λέτο να είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα με τη Βέροια, χάρις στα δύο γκολ που πέτυχε, ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 3-2 στο κυριακάτικο ματς. Με τη νίκη τους αυτή οι “πράσινοι” έπιασαν την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αφού μετά την τιμωρία της Ένωσης με αφαίρεση βαθμών, αμφότερες οι ομάδες έχουν από 51 βαθμούς.

Κακή εικόνα και πολλά λάθη

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, ενώ στο τέρμα ξεκίνησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση με το τριφύλλι στο στήθος.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν επιεικώς τραγικό για τους γηπεδούχους, οι οποίοι επιδόθηκαν σε σωρεία λαθών στην άμυνα. Παρά το γεγονός, λοιπόν, πως ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με αυτογκόλ και όλα έδειχναν πως θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα, μόνο αυτό δεν έγινε. Η Βέροια ισοφάρισε στο 25ο λεπτό, μετά από τραγικό λάθος του Τελάντερ, ενώ πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο (σ.σ. 58ο λεπτό), μετά από νέο λάθος του ίδιου παίκτη και κακή έξοδο από τον Βλαχοδήμο.

Κάπου εκεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού στοιχηματίζουμε πως ξύπνησαν και έφτασαν στην ισοφάριση με γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο στο 66ο λεπτό. Ο Αργεντινός εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα του Πέτριτς και πέτυχε το 2-2. Στο 93ο μάλιστα, ο Λέτο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας την ολική ανατροπή για την ομάδα του.

Αντρέα Στραματσόνι: “Αξίζαμε τη νίκη”

Ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά το τέλος του αγώνα, στάθηκε στα πολλά λάθη των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και στη θέληση που έδειξαν στη συνέχεια και έφτασαν στη νίκη. Ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε πως οι “πράσινοι” έκαναν καλό δεύτερο ημίχρονο και το σημαντικό ήταν πως κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς.

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γιώργο Μύγα

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Μύγα του Παναιτωλικού, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός μπακ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου μέχρι και το 2017, αλλά σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, οι “πράσινοι” μπορεί να κινηθούν για την απόκτησή του.

Αφήστε μια απάντηση