Καίει το θέμα του Μουνιέ τον Παναθηναϊκό

Ένα από τα θέματα που καίνε αυτή την στιγμή τον Παναθηναϊκό είναι η λύση της συνεργασίας με τον Άντονι Μουνιέ. Το “Τριφύλλι” αναζητεί λύσεις προκειμένου να αποδεσμεύσει τον παίκτη και να λύσει το συμβόλαιό του.

Ο 31χρονος Γάλλος ακραίος επιθετικός έχει συμβόλαιο με τους “Πράσινους” για ακόμη ένα χρόνο και οι ετήσιες απολαβές του αγγίζουν τις 400.000 ευρώ. Ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης, τον ενημέρωσε ότι δεν βρίσκεται στα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει της νέας χρονιάς

Την χρονιά που διανύσαμε ο Γάλλος εξτρέμ δεν κατάφερε να δείξει την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του και να δικαιολογήσει τα χρήματα που λαμβάνει. Βέβαια σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι συχνοί μυϊκοί τραυματισμοί που τον άφησαν αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Για τον λόγο αυτό, ο κύριος Δώνης εισηγήθηκε την αποχώρησή του.

Το τελευταίο διάστημα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποτελέσει οριστικά παρελθόν.

Ο έμπειρος εξτρέμ έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον σύλλογο καθώς δεν θέλει να πατήσει πάνω στο συμβόλαιό του και να γίνει “βάρος” στην ομάδα από την στιγμή που δεν υπολογίζεται για την νέα χρονιά.

Πριν λίγο καιρό ο Γάλλος εξτρέμ είχε συνάντηση με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νταμπίζα. Στην συνάντηση που έγινε ο 31χρονος παίκτης του ανέφερε ότι πρώτα θέλει να πάρει τα χρήματα που του οφείλονται από τον Φεβρουάριο και τον Μάιο και στην συνέχεια να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να βρεθεί ο τρόπος που θα γίνει το διαζύγιο.

Ο Μουνιέ του ξεκαθάρισε ότι εάν δεν εξοφληθούν τα δεδουλευμένα του, δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσει για την λύση του συμβολαίου του. Από την πλευρά του ο κύριος Νταμπίζας τον ενημέρωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα του κατατεθούν τα ωφελούμενα του Φεβρουαρίου και το ερχόμενο διάστημα αυτά του Μαΐου.

Η περίπτωσή του στοίχημα πως αποτελεί το μεγαλύτερο αγκάθι του Παναθηναϊκού, όσον αφορά τις αποδεσμεύσεις, και όπως όλα δείχνουν θα χρειαστεί να περάσουν αρκετές ημέρες προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Αφήστε μια απάντηση