Καθάρισε σε ένα εικοσάλεπτο

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε μόλις 19 λεπτά για να “καθαρίσει” με 3-0 το Λεβαδειακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά βρήκε πολύ σθεναρή αντίσταση από το Λεβαδειακό, ο οποίος δεν κατάφερε να αντιδράσει σε κανένα σημείο, από τη στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ και μετά.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό με γκολ του Νάνο, όταν μετά από φάουλ που κέρδισε ο Νίκος Καρέλης σε καλό σημείο, ο Ισπανός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού μετά από πάσα του Μπεργκ. Το γκολ αυτό στοιχηματίζουμε πως έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου, οι οποίοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν και σε δεύτερο γκολ με “δράστη” το Νίκο Καρέλλη στο 14ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από πάσα του Νάνο, ο Έλληνας επιθετικός έπιασε εκπληκτικό σουτ από το αριστερό άκρο της μεγάλης περιοχής του Λεβαδειακού, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Σα να μην έφτανε αυτό για το Λεβαδειακό, στο 19ο λεπτό ήρθε το γκολ του Ατζαγκούν μετά από ωραίο συνδυασμό των Μπεργκ και Καρέλη για να βάλει τέλος στη σεμνή τελετή!

Μετά την επίτευξη του τρίτου τέρματος ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει, αλλά οι παίκτες του δεν κατάφεραν να σκοράρουν ξανά στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, όπως ήταν λογικό, ο Λεβαδειακός προσπάθησε να απειλήσει, αλλά πέρα από δύο – τρία καλά σουτ, δε δημιούργησε άλλον κίνδυνο για την εστία του Στιλ.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ανέφερε πως το μόνο που κρατάει από το παιχνίδι είναι τη νίκη και οι τρεις βαθμοί που πήρε η ομάδα του. Επιπλέον, τόνισε πως το “τριφύλλι” θέλει μία νέα αρχή και στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα οι παίκτες του έδειξαν το πρόσωπο που έπρεπε.

Δηλώσεις μετά το παιχνίδι έκανε και ο προπονητής του Λεβαδειακού, Σάκης Μάντζιος, ο οποίος στάθηκε στην ευστοχία των παικτών του Παναθηναϊκού στο πρώτο εικοσάλεπτο. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και στην ομάδα του περίμεναν πως οι “πράσινοι” θα έβγαζαν αντίδραση μετά το αρνητικό αποτέλεσμα που είχαν στη Νέα Σμύρνη.

Στο παιχνίδι με το Λεβαδειακό ο Νάνο έκανε εξαιρετική εμφάνιση και ψηφίστηκε δίκαια ως MVP της αναμέτρησης. Ο Ισπανός αριστερός μπας δεν ήταν σίγουρος για τη βασική ενδεκάδα, αλλά έδειξε γι’ άλλη μία φορά πως όταν είναι καλά μπορεί να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό. Σε δηλώσεις που έκανε ο ίδιος ανέφερε πως όλοι στην ομάδα θα πολεμήσουν για τον τίτλο του πρωταθλητή και πως πρώτοι απ’ όλους στεναχωριούνται οι ποδοσφαιριστές όταν έχουν άσχημα αποτελέσματα.

Στον Παναθηναϊκό πλέον στρέφονται στο παιχνίδι με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, 27/9/2015, στις 16:00. Για τους “πράσινους” δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αφού θέλουν να μείνουν κοντά στην κορυφή και να βγάλουν από πάνω τους την πίεση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Όσον αφορά τα εξωαγωνιστικά θέματα, ο Μίκαελ Εσιέν έγινε έξαλλος με ένα δημοσίευμα σε site της πατρίδας του, το οποίο ανάρτησε μία φωτογραφία που απεικονίζεται ο Γκανέζος άσος σε μία νυχτερινή του έξοδο. Στη φωτογραφία απεικονίζεται και η μπαργούμαν του μαγαζιού, την οποία αυθαίρετα “βάφτισαν” κοπέλα του. Ο Εσιέν σχολίασε αυστηρά το δημοσίευμα και τόνισε πως οι δημοσιογράφοι θα έπρεπε πρώτα να διασταυρώνουν τα γεγονότα και μετά να γράφουν βλακείες!

Αφήστε μια απάντηση