Και τώρα ο Άγιαξ!

Ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Λεβαδειακού (σ.σ. 0-3) το βράδυ του Σαββάτου και πλέον ο Αντρέα Στραματσόνι και οι παίκτες του, στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Άγιαξ για το Europa League. Ο αγώνας με τον Αίαντα θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016, στις 22:05 και η νίκη θα φέρει την ελληνική ομάδα σε πλεονεκτική θέση όσον αφορά την πρόκριση.

Επιβλητικός απέναντι στο Λεβαδειακό

Το “Τριφύλλι” ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι στη Λειβαδιά και ουσιαστικά… έπιασε από το λαιμό τον Λεβαδειακό και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα! Στα πρώτα λεπτά του αγώνα ακυρώθηκε σωστά το γκολ του Μπερκγ ως οφσάιντ, αλλά λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Λεντέσμα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Μπεργκ, το οποίο κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον επόπτη. Τελικά το δεύτερο τέρμα της ομάδας πέτυχε ο Γουακάσο στο 37ο λεπτό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι πίεζε διαρκώς τον αντίπαλο και δεν του έδωσε το δικαίωμα να εκδηλώσει την παραμικρή προσπάθεια για γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Ο Παναθηναϊκός είχε τη συντριπτική κατοχή και δημιουργούσε διαρκώς ευκαιρίες για γκολ. Ο Λεβαδειακός αδυνατούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και ήταν τελείως ακίνδυνος. Οι “Πράσινοι” έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο 74ο λεπτό με τον Σεμπάστιαν Λέτο και ουσιαστικά… κλείδωσαν τη νίκη!

Το εμφατικό 0-3 του Παναθηναϊκού στη Λειβαδιά, αλλά και η πειστική εμφάνιση των παικτών της ομάδας, άφησαν απολύτως ικανοποιημένο τον Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος στοίχημα πως θέλει να δει ανάλογη εικόνα και στον ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας.

Μέσα οι Μολέδο και Κουτρουμπής

Ο Μολέδο δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού, αλλά θα δώσει κανονικά το “παρών” στον αγώνα με τον Άγιαξ. Το ίδιο θα γίνει και με τον Κουτρουμπή, ο οποίος αντιμετωπίζει μεν ένα μικρό πρόβλημα, αλλά θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Όσον αφορά τα εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, αφού οι φίλοι της ομάδας εξαφάνισαν τα… μαγικά χαρτάκια μέσα σε λίγη μόνο ώρα.

Αφήστε μια απάντηση