Κατέληξε στους δέκα από τους έντεκα ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Οκτωβρίου, όμως μετά από απόφαση της αστυνομίας το ματς θα διεξαχθεί εν τέλει την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου και θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο κύριος Γιένς Μάε από τη Δανία. Ο Δανός διεθνής ρέφερι θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γέσπερ Νταλ και Χάινε Σόρενσεν.

Το “Τριφύλλι” την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας του Πανιωνίου με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης είχε πετύχει ο Χατζηθεοδωρίδης. Με τη νίκη τους αυτή, οι “Πράσινοι” σκαρφάλωσαν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ την αγωνιστική που μας πέρασε νίκησε εκτός έδρας τον Άρη με σκορ 1-2. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 βαθμούς και μία από τις δύο αήττητες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα.

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στο ματς. Βασικοί πρέπει να θεωρούνται οι Διούδης, Κουλιμπαλί, Μαυρομάτης, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μακέντα, Δώνης και Κουρμπέλης.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης σκέφτεται εάν θα ενισχύσει την κεντρική αμυντική του γραμμή προσθέτοντας ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό ή εάν θα χρησιμοποιήσει ακόμη έναν παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Εφόσον βάλει κεντρικό αμυντικό τότε αυτός θα είναι ο Πούγγουρας. Ο κύριος Δώνης θέλει η ομάδα του να έχει ύψος στις στημένες φάσεις και έχει στο μυαλό του την χρησιμοποίηση του Πούγγουρα.

Πάντως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Έλληνας τεχνικός να τοποθετήσει και άλλον παίκτη στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος με την απόδοσή του στο ματς με τον Πανιώνιο κέρδισε πόντους και θα στοιχημάτιζε κανείς πως στον αγώνα που ακολουθεί να πάρει φανέλα βασικού. Εάν χρησιμοποιηθεί από την αρχή ο Χατζηθεοδωρίδης, τότε θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης και οι Μπουζούκης, Δώνης και Κουρμπέλης θα αποτελέσουν την τριάδα των χαφ.

Για την αναμέτρηση της Δευτέρας δεν υπολογίζεται ο Άντονι Μουνιέ. Ο 31χρονος Γάλλος πήρε κανονικά μέρος στις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας ωστόσο ο κύριος Δώνης δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και προτιμάει να τον έχει 100% έτοιμο στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Αφήστε μια απάντηση