Κερδίζει και μπαίνει στο κόλπο του τίτλου ο Παναθηναϊκός

Ίσως το σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν δίνει την Κυριακή, 22/2/2015, ο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 52 βαθμούς, έναντι 58 του αντιπάλου του, ο οποίος προπορεύεται στη βαθμολογία. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κανείς, πως οι “πράσινοι” με νίκη θα μειώσουν τη διαφορά στους τρεις βαθμούς και στοίχημα πως θα μπουν για τα καλά στη διεκδίκηση του τίτλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε την ομάδα του να κερδίζει δύσκολα τον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά δήλωσε ικανοποιημένος για το πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο έκαναν την ανατροπή και πήραν τη νίκη.

Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται χωρίς προβλήματα. Ο Μπαϊράμι, ο οποίος βρίσκεται με άδεια στην πατρίδα του, έτσι κι αλλιώς δείχνει να μην υπολογίζεται πλέον από τον προπονητή της ομάδας, όπως και Μπερίσα, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι ο προπονητής του Παναθηναϊκού φαίνεται να έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 ποδοσφαιριστές, με τη μοναδική θέση που να παίζεται ακόμη, να είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Ζέκα, ο οποίος αγωνίστηκε στη συγκεκριμένη θέση στα τελευταία παιχνίδια, φαίνεται να επιστρέφει στη “φυσική” του θέση στο κέντρο, οπότε μαίνεται ποιος από τους Τριανταφυλλόπουλο και Μπούρμπο θα αγωνιστεί στα δεξιά.

Η πιθανότερη ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι είναι οι Στιλ στο τέρμα, Χουχούμης στα δεξιά, Ταυλαρίδης και Σίντεφελντ στο κέντρο της άμυνας, Τριανταφυλλόπουλος στα δεξιά, Πράνιτς, Ζέκα και Λαγός στη μεσαία γραμμή, Πέτριτς ως επιτελικός μέσος και οι Καρέλλης, Μπέργκ στην επίθεση.

Οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος είχαν συνομιλία με το Μάρκους Μπεργκ και προσπάθησαν να εμψυχώσουν τον παίκτη ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση