Κλείνει Αγιούμπ, στην έξοδο ο Ινσούα

Τις επόμενες ημέρες, το “Τριφύλλι” αναμένεται να ανακοινώσει την τρίτη χειμερινή του προσθήκη. Έπειτα από τις μεταγραφές του Ανουάρ Τουχαμί και του Ντομινίκ Νάγκι, οι “Πράσινοι” βρίσκονται μία ανάσα από την απόκτηση του Γιασίν Αγιούμπ.

Ο Παναθηναϊκός έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με την πλευρά του 26χρονου μέσου και το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του είναι να μείνει ελεύθερος από τη Φέγενορντ όπου και ανήκει.

Αυτό αναμένεται να συμβεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη, αφού δεν πρόκειται να υπάρξει εμπλοκή με τον ολλανδικό σύλλογο. Οι “Πράσινοι” δεν έχουν καμία ανάμιξη στις συζητήσεις μεταξύ του Αγιούμπ και της Φέγενορντ και ο Μαροκινός χαφ έχει πάρει πάνω του το θέμα.

Ο Αγιούμπ θα βρίσκεται στη χώρα μας το επόμενο διάστημα και αφού αρχικά περάσει τα καθιερωμένα τεστ, στη συνέχεια θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο ίδιος θα υπογράψει ως ελεύθερος και σύμφωνα με δημοσιεύματα θα γίνει κάτοικος Παιανίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το αντίθετο δρομολόγιο με αυτό του Αγιούμπ, αναμένεται να ακολουθήσει ο Εμάνουελ Ινσούα. Η Αλ Ουάχντα έχει κάνει επίσημη κρούση και φαίνεται πως έχει έρθει σε συμφωνία με τον Αργεντινό μπακ.

Το συμβόλαιο του Ινσούα με το “Τριφύλλι” εκπνέει το καλοκαίρι που μας έρχεται και για το λόγο αυτό η ομάδα από τα Εμιράτα δε σκοπεύει ένα καλό ποσό για τη μεταγραφή του.

Από την πλευρά τους, οι “Πράσινοι” δεν πρόκειται να ανάψουν το πράσινο φως για ένα ποσό που δε θα ξεπερνάει τα 500.000 ευρώ. Ωστόσο ο Ινσούα πιέζει για να αποχωρήσει, καθώς οι ετήσιες απολαβές που του προσφέρει η Αλ Ουάχντα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές.

Οριστικές εξελίξεις στο θέμα του 28χρονου αριστερού μπακ θα υπάρξουν το προσεχές διάστημα.

Αφήστε μια απάντηση