Κλείνει στον Παναθηναϊκό ο Γκιγιέρμο Μόλινς

Ο Σουηδός επιθετικός, Γκιγιέρμο Μόλινς, βρίσκεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στους “Πράσινους”. Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και αναμένονται μόνο τα αποτελέσματα από τα εργομετρικά τεστ για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην ελληνική ομάδα.

Ο Γκιγιέρμο Μόλινς έχει υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα του και αυτό ήταν κάτι που τον άφησε στάσιμο και δεν έκανε το μεγάλο “μπαμ”. Ο άλλοτε παίκτης της Μάλμε αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους με τον Παναθηναϊκό, αν φυσικά δεν προκύψει κάτι απρόοπτο την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ο Σουηδός αναμένεται να λάβει 80.000 ευρώ μέχρι το καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν το συμβόλαιό του θα είναι 200.000 ευρώ. Στις ρήτρες αναμένεται να μπουν και δικλίδες ασφαλείας για την περίπτωση που θα υπάρξει νέος σοβαρός τραυματισμός.

Αναζήτηση κι άλλου ελεύθερου ποδοσφαιριστή

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου ολοκληρώθηκε, αλλά οι ομάδες έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν ελεύθερους ποδοσφαιριστές από την αγορά. Ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Γκιγιέρμο Μόλινς, αλλά ο Νίκος Λυμπερόπουλος… ξεψαχνίζει και άλλες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Όπως αναφέρεται στα τελευταία δημοσιεύματα, ο Τεχνικός Διευθυντής του Παναθηναϊκού εξετάζει συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών και στόχος του είναι η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Αν θα υπάρξει άλλη απόκτηση ποδοσφαιριστή στοίχημα πως θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες.

Με τον Αστέρα για το Κύπελλο

Την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017, στις 17:15, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο της “Λεωφόρου Αλεξάνδρας”. Πρόκειται για το πρώτο ματς των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και θα ακολουθήσει ρεβάνς στην Αρκαδία. Οι “Πράσινοι” θα επιδιώξουν να πάρουν τη νίκη και ένα σκορ πρόκρισης, αφού το Κύπελλο είναι ο μόνος ρεαλιστικός στόχος που απέμεινε στην ομάδα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος δεν κατάφερε να φτάσει στην επιθυμητή φυσική κατάσταση. Επιπλέον, εκτός θα είναι και ο Ράσμους Τελάντερ που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Εκτός αποστολής είναι φυσικά και ο Σεμπάστιαν Λέτο που συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα.

Όσον αφορά τα εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς, από την πλευρά της ΠΑΕ έχει οριστεί γενική είσοδος 10 ευρώ, η οποία ισχύει για τις περισσότερες Θύρες του γηπέδου, εκτός από τη Θύρα 10 που τα εισιτήρια είναι στην τιμή των 15 ευρώ και από τα VIP όπου η τιμή των εισιτηρίων βρίσκεται στα 20 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση