Κοιτάζουν μπροστά στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός την αγωνιστική που μας πέρασε γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Super League από τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας με σκορ 2-0. Στον πιο απαιτητικό αγώνα που έχει δώσει μέχρι στιγμής του “Τριφύλλι” δεν κατάφερε να βγάλει εις πέρας την πρόκληση με συνέπεια να γνωρίσει την ήττα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας το κλήμα να μην είναι και το καλύτερο δυνατό. Ο τεχνικός των “Πρασίνων” Γιώργος Δώνης προσπαθεί να ανεβάσει τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και επίσης να τους κρατήσει ψηλά το κεφάλι.

Παράλληλα ο κύριος Δώνης τους ζήτησε να διδαχθούν από τα όσα δεν έκαναν σωστά στο ματς με τον ΠΑΟΚ και να διορθώσουν τα ατομικά τους λάθη προκειμένου να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στη δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει.

Αρχικά ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.

Ο κύριος Δώνης επιθυμεί να ανεβάσει το ηθικό των παικτών του για να είναι πιο ανταγωνιστικοί και να παρουσιάσουν ξανά την καλή αγωνιστική εικόνα που είχαν αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Έλληνας προπονητής θέλει άμεσα οι ποδοσφαιριστές του να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις και να αποζημιώσουν τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα ο κύριος Δώνης συνομίλησε με τους ποδοσφαιριστές του στη συνέχεια αυτοί χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Το ένα αποτελούταν από όσους πήραν μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ. Αυτοί ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι υπό την επίβλεψη του κυρίου Δώνη αρχικά έκαναν το καθιερωμένο ζέσταμα. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε ασκήσεις που αφορούσαν την κατοχή της μπάλας. Έπειτα ο κύριος Δώνης εστίασε στο πως πρέπει να αμύνονται σε στημένες φάσεις και στο πως να βγάζουν τη μπάλα από την περιοχή τους χωρίς να κινδυνεύουν. Η προπόνηση της ομάδας ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό.

Από τη συγκεκριμένη προπόνηση απουσίαζαν οι Άλτμαν, Κουντουριώτης και Κότσαρης. Οι τρεις ποδοσφαιριστές συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθούνε.

Αφήστε μια απάντηση