Κόλλησε στο “μηδέν” ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της ΑΕΚ στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης” και απώλεσε άλλη μία ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι “Πράσινοι” αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο ματς με πάρα πολλές απουσίες, αλλά όλοι θα στοιχημάτιζαν πως θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη αν είχαν πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Μοιραίος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Βιγιαφάνιες, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ σε σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Το τελικό 0-0 ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα βάσει της εικόνας των δύο ομάδων, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις είχαν μειωμένη απόδοση. Η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και λίγο έλειψε να προηγηθεί με αυτογκόλ του Μαρινάκη. Ο δεξιός μπακ του “Τριφυλλιού” έστειλε με κεφαλιά την μπάλα προς την εστία της ομάδας του, αλλά ο Βλαχοδήμος αντέδρασε ακαριαία και απέτρεψε τον κίνδυνο. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού, ο Μπάρκας έκανε σωστή έξοδο και απέκρουσε το σουτ του Λέτο σε τετ α τετ μετά από εξαιρετική πάσα του Βιγιαφάνιες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Βιγιαφάνιες βρέθηκε μόνος του με τον Μπάρκα, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Ένωσης.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν υπήρξαν άλλες μεγάλες ευκαιρίες, αφού ο Μπάρκας ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ και αντιμετώπισε κάθε κίνδυνο που πήγε να δημιουργηθεί μπροστά στην εστία της ομάδας του.

Την Πέμπτη με τον Πλατανιά

Την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017, στις 19:30, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και ουσιαστικά η νίκη είναι επιβεβλημένη. Οι “Πράσινοι” έχουν κατρακυλήσει στην 4η θέση της βαθμολογίας και θα πρέπει να πάρουν τα παιχνίδια στην έδρα τους, αφού στη συνέχεια ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί πως και σε αυτό το ματς ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Κουρασμένος δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ φέρεται σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα να δήλωσε πολύ κουρασμένους στους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού και να ζήτησε να πάρει ανάσες στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας. Ο Σουηδός, ο οποίος το καλοκαίρι είχε και υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του, δεν κατάφερε να ξεκουράσει τον οργανισμό του και έχει δώσει πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Πάντως, η επιθυμία του παίκτη, αν φυσικά υφίσταται, είναι σχεδόν απίθανο να πραγματοποιηθεί, καθώς οι “Πράσινοι” έχουν πάρα πολλές και σημαντικές απουσίες παικτών.

Αφήστε μια απάντηση