Λύτρωση στο τέλος για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενήθηκε στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τρίτη στις 17:15. Στο στάδιο της Καρδίτσας, όπου ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση, η τοπική ομάδα προηγούταν στο ημίχρονο, όμως ο Παναθηναϊκός κατάφερε με δύο τέρματα στην επανάληψη να φύγει νικητής (σ.σ. 1-2).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, παράταξε την ομάδα του με έντεκα αλλαγές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό.  Με την νίκη του αυτή το “τριφύλλι” πέρασε στην επόμενη φάση.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

Η Αναγέννηση Καρδίτσας μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και πίεσε ψηλά τον Παναθηναϊκό ο οποίος δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα στα πόδια του. Με αυτό τον τρόπο η Αναγέννηση κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 14ο λεπτό όταν από προσπάθεια από δεξιά ο Πλαβούκος βρέθηκε ξεμαρκάριστος στην περιοχή του Παναθηναϊκού και με προβολή έκανε το 1-0. Αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Παναθηναϊκός πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησε φάσεις για γκολ. Στο 24ο λεπτό ο Καμπέσας έβγαλε την σέντρα από δεξιά βρήκε μόνο του τον Χατζηγιοβάννη ο οποίος δεν κατάφερε από κοντά να ισοφαρίσει για την ομάδα του. Ένα λεπτό αργότερα ο Ινσούα έκανε την σέντρα σουτ όμως ο Πίσπας δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 31ο λεπτό και πάλι ο Χατζηγιοβάννης έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της Καρδίτσας να κάνει μία εντυπωσιακή επέμβαση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός σπατάλησε ακόμα μία ευκαιρία πάλι με τον Χατζηγιοβάννη να βρίσκεται μόνος του στην περιοχή της Καρδίτσας όμως το σουτ του κατέληξε μακριά από την εστία. Στο 51ο λεπτό ήρθε η ισοφάριση για το “τριφύλλι” όταν μετά από σέντρα του Γιόχανσον ο Μουνιέ έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-1. Η ανατροπή για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 91ο λεπτό όταν ο Μουνιέ από δεξιά έκανε την μπαλιά, οι αμυντικοί της Καρδίτσας δεν υπολόγισαν καλά, η μπάλα έφτασε στον Μόλινς και από κοντά με ψύχραιμο πλασέ έκανε το τελικό 1-2 για την ομάδα του “τριφυλλιού”.

Αφήστε μια απάντηση