Μαρίνος Ουζουνίδης: Ελπίζω σύντομα να έρθουν νέοι παίκτες

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ανέφερε σε δηλώσεις του πως στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετά κενά τα οποία πρέπει να καλυφθούν άμεσα αφού από την ομάδα αποχώρησαν έξι βασικοί ποδοσφαιριστές.

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε ειδική μνεία στις αποχωρήσεις των Μπεργκ, Κλωναρίδη και Εμποκού, τονίζοντας πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να αντικατασταθούν όσο το δυνατόν καλύτερα, αφού ήταν τρία από τα βασικά… γρανάζια του “Τριφυλλιού” την περασμένη σεζόν. Για την απώλεια του Μπεργκ ο Ουζουνίδης ανέφερε πως ναι μεν ο Σουηδός ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά στοίχημα πως η ομάδα μπορεί να τον αντικαταστήσει και να προχωρήσει μπροστά.

Για τους “κομμένους” ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για την προετοιμασία ο κ. Ουζουνίδης ανέφερε πως όσο δε βρίσκεται μία φόρμουλα για τη λύση των συμβολαίων τους, οι ίδιοι λογίζονται ως ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο ίδιος τους υπολογίζει κανονικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις δηλώσεις του ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως είναι αισιόδοξος για το μέλλον και πως ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλος Σύλλογος για να στέκεται σε αποχωρήσεις παικτών.

Αφήστε μια απάντηση