Με απουσίες η προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις έπειτα από το ρεπό που είχαν. Ωστόσο από την τελευταία προπόνηση απουσίαζαν συνολικά επτά παίκτες.

Συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης δεν είχε στη διάθεσή του τους Κουρμπέλη, Πούγγουρα, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Αποστολάκη, Κολοβέτσιο και Κότσαρη.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο 25χρονος μέσος δεν πήρε μέρος στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του με την Ξάνθη εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στο πόδι του. Ο αρχηγός του “Τριφυλλιού” αρχικά έκανε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και στη συνέχεια μετείχε σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Εμανουέλ Ινσούα αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το ματς με τη Ξάνθη. Ο Αργεντινός αριστερός οπισθοφύλακας υπέστη κάκωση στο δεξί του γόνατο και για το λόγο αυτό άρχισε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας.

Οι Πούγγουρας και Αποστολάκης αφού πρώτα έκαναν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν στη συνέχεια πραγματοποίησαν ασκήσεις στο γυμναστήριο αλλά και στο γήπεδο.

Οι Κουλιμπαλί και Κολοβέτσιος προσβλήθηκαν από ίωση και δεν έδωσαν το “παρών”. Οι δύο παίκτες έμειναν κλινήρης στα σπίτια τους.

Τέλος ο Κότσαρης συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας.

Αφήστε μια απάντηση