Με αρκετά προβλήματα στη Ξάνθη

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο τη Ξάνθη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Το “Τριφύλλι” θα ταξιδέψει στη Θράκη με αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα πέντε ποδοσφαιριστές δε θα βρεθούν στην αποστολή της ομάδας. Ο λόγος για τους Γιάννη Μπουζούκη, Δημήτρη Κουρμπέλη, Ματίας Γιόχανσον, Χρήστο Δώνη και Ζοάο Νούνες.

Όσον αφορά τον Γιάννη Μπουζούκη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με συνέπεια να μην μπορεί να συνεχίσει το ματς και να γίνει αναγκαστική αλλαγή στην ανάπαυλα. Ο 22χρονος άσσος στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τη Ξάνθη.

Επίσης, ο Δημήτρης Κουρμπέλης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και στη συνάντηση που έπεται θα εκτίσει την ποινή του. Επιπλέον ο Ματίας  Γιόχανσον κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στον προσαγωγό του και μόνο με θαύμα θα αγωνιστεί την Κυριακή.

Ακόμη ο Χρήστος Δώνης ταλαιπωρήθηκε από σφίξιμο στο δικέφαλό του, όμως επειδή ο Κουρμπέλης αποβλήθηκε, ο Έλληνας άσσος έσφιξε τα δόντια του και αγωνίστηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ο Δώνης πήρε μέρος σε ατομικό πρόγραμμα και την ύστατη στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του κόντρα στη Ξάνθη.

Τέλος, ο Ζοάο Νούνες παραμένει τραυματίας και δε μετείχε στην τελευταία προπόνηση. Ο ίδιος προπονήθηκε ατομικά και θα απουσιάσει από το παιχνίδι που έπεται.

Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν για πρώτη φορά θα βρεθεί στην αποστολή ο Ανουάρ. Ο Μαροκινός μέσος έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην 18αδα.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του, αφού κανείς άλλος μέχρι στιγμής δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Αφήστε μια απάντηση