Με αρκετές αλλαγές στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Η δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος βρίσκει τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 19:30 ώρα Ελλάδος. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο κύριος Μάνταλος από τον σύνδεσμο της Καβάλας με βοηθούς τους Κούλα από το σύνδεσμο Ξάνθης και Καμπούρη από τον σύνδεσμο Ευβοίας.

Ο Ατρόμητος αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με είκοσι βαθμούς. Ακόμη η ομάδα του Περιστερίου παραμένει αήττητη εντός έδρας. Σε πέντε ματς που έχει δώσει στην έδρα του μέχρι τώρα ο Ατρόμητος μετράει δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην όγδοη θέση, μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με 14 βαθμούς. Οι εκτός έδρας αναμετρήσεις στοίχημα είναι αυτές που πληγώνουν τον Παναθηναϊκό, ο οποίος σε πέντε ματς έχει δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με αρκετές αλλαγές. Ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του αρκετούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο αμυντικός της ομάδας, Ροντρίγκο Μολέδο, δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί από τα ράμματα που έχει στο μέτωπο από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Το παρών δεν θα δώσει ούτε ο δεξιός αμυντικός Ματίας Γιόχανσον καθώς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του. Επίσης ο έτερος δεξιός αμυντικός, Ουσμάν Κουλιμπαλί, έπαθε ξανά θλάση στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ και βρίσκεται εκτός πλάνων. Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση τιμωρημένοι είναι και οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Λούκας Βιγιαφάνιες οι οποίοι έχουν δεχθεί τέσσερις κίτρινες κάρτες στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ουζουνίδης αποφάσισε να μην αγωνιστούν στην σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Αφήστε μια απάντηση