Με ισοπαλία ολοκλήρωσε τα φιλικά στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έδωσε την τελευταία του φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους. Το “Τριφύλλι” στο τελευταίο του τεστ κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Μπρέντα. Οι “Πράσινοι” αν και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις και έδειξαν μεγάλα σημάδια προόδου, εν τέλει δεν κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη, διότι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 0-0.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, σε ακόμη ένα φιλικό επιφύλαξε εκπλήξεις μιας και χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα στο βασικό σχήμα. Στους πρώτους έντεκα βρέθηκαν οι Κότσαρης, Πούγγουρας και Κόναν. Ωστόσο είδε τους παίκτες του να παίρνουν τα ηνία του αγώνα από τα πρώτα λεπτά, να κυκλοφορούν καλά την μπάλα, να πιέζουν ψηλά τον αντίπαλο, να τον κλείνουν στα καρέ του και να δημιουργούν ευκαιρίες.

Όμως το “Τριφύλλι” στοίχημα πως δεν είχε την τύχη με το μέρος του, αφού το σουτ του Κολοβού σταμάτησε στο δοκάρι και το τέρμα που σημείωσε ο Μακέντα ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Όσον αφορά την εξέλιξη της φιλικής συνάντησης, η πρώτη καλή στιγμή του ματς πραγματοποιήθηκε στο 10ο λεπτό όταν το σουτ του Ελ Αλούτσι από πλάγια θέση πέρασε άουτ. Στο 28ο λεπτό το σουτ του Δώνη λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή πέρασε αρκετά μέτρα πάνω από την αντίπαλη εστία. Στο 39ο λεπτό το διαγώνιο σουτ του Χατζηθεοδωρίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 41ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Μπρέντα, Ιλάι, μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε ο Μακέντα. Δύο λεπτά αργότερα, ο Κολοβός έκανε το σουτ, ο Μακέντα μπήκε στην πορεία της μπάλας, με προβολή την έστειλε στο βάθος της εστίας αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 50ο λεπτό ο Ελ Αλούτσι έκανε το σουτ, η μπάλα άλλαξε πορεία, ο Κότσαρης την βρήκε ελάχιστα και σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 56ο λεπτό ο Ιλάι με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε το σουτ του Χατζηθεοδωρίδη. Στο 63ο λεπτό μετά από κόρνερ του Χατζηγιοβάνη, η μπάλα έφτασε στον Κολοβό, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά αυτό σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Κότσαρη (65΄ Χριστογεώργο), Δώνη (46΄ Νούνες), Γιόχανσον (65΄ Αποστολάκη), Κολοβέτσιο (65΄ Μαυρομμάτη), Κόναν (46΄ Ζαχίντ), Ινσούα (65΄ Ζαγαρίτη), Πούγγουρα (77΄ Θεοχάρη), Χατζηθεοδωρίδη (65΄ Καμπετσή), Κολοβό (73΄ Εμμανουηλίδη), Μακέντα (73΄ Βέργο) και Χατζηγιοβάνη (73΄ Αλεξανδρόπουλο).

Αφήστε μια απάντηση