Με Κολοβό στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης που ακολουθεί με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Οι προπονήσεις του “Τριφυλλιού” διεξάγονται σε ιδιαίτερα υψηλή ένταση και ο προπονητής του συλλόγου Γιώργος Δώνης, καταστρώνει τα πλάνα του για τη δύσκολη αναμέτρηση που περιμένει την ομάδα του.

Στην τελευταία προπόνηση, μία ευχάριστη είδηση περίμενε τον κύριο Δώνη. Συγκεκριμένα ο Έλληνας προπονητής είδε τον Δημήτρη Κολοβό να ανεβάζει κατακόρυφα στροφές, να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και να τίθεται αυτόματα στη διάθεσή του.

Ο Δημήτρης Κολοβός το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρούταν από ενοχλήσεις στο πόδι του. Οι εν λόγω ενοχλήσεις δεν επέτρεψαν στον 26χρονο μεσοεπιθετικό να δώσει το παρών στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Λαμία. Ωστόσο η κατάστασή του παρουσίασε αισθητή βελτίωση και στην τελευταία προπόνηση γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς. Ο ίδιος πλέον υπολογίζεται κανονικά και θα βρεθεί στην αποστολή του “Τριφυλλιού”.

Αντίθετα κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Νίκος Βέργος αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις στο πόδι του και αποχώρησε. Ο νεαρός επιθετικός τέθηκε αυτόματα νοκ άουτ από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και το επόμενο διάστημα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διευκρινιστεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Κατά τα άλλα, ο κύριος Δώνης μπορεί να υπολογίζει στους Μπαρτ Σένκεφελντ, Ματίας Γιόχανσον και Χρήστο Δώνη. Οι τρεις ποδοσφαιριστές είχαν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και στο παιχνίδι με τη Λαμία εξέτισαν την ποινή τους. Πλέον είναι διαθέσιμοι και αναμένεται μάλιστα να επιστρέψουν στους έντεκα πρώτους.

Ο κύριος Δώνης μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, αφού μέχρι στιγμής κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην Κρήτη είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου και θα ξεκινήσει στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Στα της τελευταίας προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές αφού αρχικά έκαναν την καθιερωμένη προθέρμανση, στη συνέχεια έκανα ασκήσεις πέντε εναντίον πέντε και ασκήσεις που αφορούσαν την κατοχή της μπάλας.

Τέλος, οι “Πράσινοι” θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα στη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδος. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στα Γιάννενα, ενώ η ρεβάνς θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ. Η κλήρωση ήταν βατή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος πλέον καλείται να δικαιολογήσει τον τίτλο του φαβορί.

Αφήστε μια απάντηση