Με νέα αμυντική τετράδα κόντρα στον Παναιτωλικό

Το ματς Κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν και ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του στην εντός έδρας αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Το “Τριφύλλι” θα παραταχθεί με νέα αμυντική τετράδα, καθώς οι τρεις από τους τέσσερις θα απουσιάσουν. Ο λόγος για τους Μπαρτ Σένκεφελντ, Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα.

Όσον αφορά τον Ματίας Γιόχανσον και τον Μπαρτ Σένκεφελντ, οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσουν τόσο από τον αγώνα με τον Παναιτωλικό όσο και από το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (22/02). Τη θέση τους όπως όλα δείχνουν θα πάρουν οι Αποστολάκης και Κολοβέτσιος.

Επίσης, ο Εμάνουελ Ινσούα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο γόνατό του με συνέπεια να μην πάρει μέρος στην τελευταία προπόνηση και να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα. Ο 28χρονος αριστερός οπισθοφύλακας παρά τις προσπάθειες που έκανε να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, δεν τα κατάφερε και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα χάσει και την αναμέτρηση που έπεται. Έτσι ο Χατζηθεοδωρίδης θα παραμείνει στους έντεκα πρώτους.

Οι απουσίες αυτές, έχουν ως συνέπεια ο μοναδικός αμυντικός που θα συνεχίσει να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα θα είναι ο Αχιλλέας Πούγγουρας.

Από εκεί και πέρα, ο κύριος Δώνης αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, καθώς θέλει να δοκιμάσει νέα πρόσωπα και να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Ανουάρ, Αγιούμπ, Μπουζούκης και Καμπετσής.

Η αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και θα αρχίσει στις 15:00 ώρα Ελλάδος.

Αφήστε μια απάντηση