Με Περέα στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η μάχη του Περιστερίου θα ξεκινήσει στις 19:30 ώρα Ελλάδος.

Η αναμέτρηση που έπεται είναι αρκετά κρίσιμη και συνάμα δύσκολη για το “Τριφύλλι”, όμως άπαντες στην ομάδα είναι διατεθειμένοι να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Ξάνθη και να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Το έργο των “Πρασίνων” μόνο εύκολο στοιχηματίζουμε πως δεν πρέπει να θεωρείται, μιας και θα βρουν απέναντί τους μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αγώνα που ακολουθεί και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, μία ευχάριστη είδηση περίμενε τον τεχνικό του συλλόγου, Γιώργο Δώνη. Συγκεκριμένα ο κύριος Δώνης είδε τον Χουάν Χοσέ Περέα να ανεβάσει κατακόρυφα στροφές, να παίρνει μέρος σε ολόκληρο το πρόγραμμα και να τίθεται αυτόματα στη διάθεσή του.

Ο Περέα αποχώρησε σε μία από τις προηγούμενες προπονήσεις, καθώς είχε υποστεί διάστρεμμα. Για το λόγο αυτό μετείχε σε ατομικό πρόγραμμα. Ο 19χρονος επιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του σε χρόνο ρεκόρ, προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το παρών στην αποστολή. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν, ο Κολομβιανός στράικερ αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στη μάχη του Περιστερίου.

Από εκεί και πέρα, ο Φεντερίκο Μακέντα απουσίασε από την τελευταία προπόνηση της ομάδας. Ο Ιταλός επιθετικός εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση του και πήρε μέρος σε ειδικό πρόγραμμα θεραπείας, το οποίο περιελάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο. Ο 28χρονος φορ όπως όλα δείχνουν δε θα βοηθήσει την ομάδα του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μιας και ο κύριος Δώνης θέλει να τον έχει 100% έτοιμο ενόψει της δύσκολης συνέχεια που έπεται.

Επιπλέον, ο κύριος Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες ούτε του Ούφε Μπεκ. Ο Δανός ακραίος επιθετικός συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί και θα προσπαθήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας να ανεβάσει στροφές και να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Από την άλλη, ο Γιοάν Μολό επέστρεψε στην Ελλάδα, μιας και τακτοποίησε τις οικογενειακές του υποθέσεις. Ο 32χρονος εξτρέμ βρισκόταν στη Γαλλία μιας και είχε πάρει σχετική άδεια, ωστόσο πλέον γύρισε στη χώρα μας και είναι σε θέση να αγωνιστεί. Βέβαια μένει να φανεί εάν ο κύριος Δώνης τον συμπεριλάβει στην αποστολή, κάτι που θα αποφασίσει την ύστατη στιγμή.

Κατά τα άλλα, ο Έλληνας προπονητής μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των υπόλοιπων παικτών του, καθώς κανείς άλλος δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού αλλά ούτε είναι τιμωρημένος.

Αφήστε μια απάντηση