Με σπασμένα φρένα ο Παναθηναϊκός

Με σπασμένα φρένα συνεχίζει την πορεία του ο Παναθηναϊκός. Αυτή τη φορά, το “Τριφύλλι” νίκησε εκτός έδρας τη Λάρισα με σκορ 0-2 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League και κατέγραψε την τέταρτη διαδοχική του επικράτηση. Με αυτούς τους τρεις πόντους, οι “Πράσινοι” εδραιώθηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και αύξησαν κι άλλο τη διαφορά τους από τους διώκτες τους. Τα τέρματα της ομάδας σημείωσαν οι Τάσος Χατζηγιοβάνης και Γιάννης Μπουζούκης με εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι.

Ο τεχνικός του ΠΑΟ, Γιώργος Δώνης, παρέταξε την ομάδα του με εκπλήξεις στην αρχική της ενδεκάδα, καθώς έδωσε φανέλα βασικού στον Νάγκι και στον Καμπετσή, ενώ ο Ανουάρ βρέθηκε στον πάγκο. Ο Νάγκι έπαιξε στο δεξί φτερό της επίθεσης και ο Καμπετσής αντικατέστησε τον Μακέντα, ο οποίος το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται από πυρετό.

Ο κύριος Δώνης είδε τους παίκτες του να είναι κυρίαρχοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, να έχουν τον έλεγχο και να δημιουργούν αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή. Πέραν των δύο τερμάτων που πέτυχαν, είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, όμως σπατάλησαν ορισμένες κλασικές ευκαιρίες, με κυριότερη το χαμένο πέναλτι του Χατζηγιοβάνη.

Όσον αφορά την εξέλιξη του παιχνιδιού, η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα έγινε στο 8ο λεπτό όταν ο Κουρμπέλης επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Κρίστιανσον έπεσε στη γωνία του και μπλόκαρε. Στο 11ο λεπτό το σουτ του Γιόχανσον από μακρινή απόσταση πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 22ο λεπτό ο Ζαχίντ ανατράπηκε από τον Μόρα και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος πέτυχε το 0-1. Στο 27ο λεπτό το “Τριφύλλι” κέρδισε δεύτερο πέναλτι μετά από ανατροπή στον Νάγκι. Την ευθύνη πήρε ο Χατζηγιοβάνης, ο οποίος εκτέλεσε αλά Πανένγκα όμως ο Κρίστιανσον μπλόκαρε. Στο 49ο λεπτό η κεφαλιά του Πούγγουρα από ευνοϊκή θέση πέρασε άουτ. Στο 52ο λεπτό το σουτ του Μπούστος πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 56ο λεπτό ο Ζαχίντ έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής αλλά ο Κρίστιανσον με τα ακροδάχτυλα το απέκρουσε. Ένα λεπτό αργότερα, ο Διούδης μπλόκαρε το σουτ του Ουάρντα. Στο 75ο λεπτό ο Παπάζογλου βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της περιοχής, πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 89ο λεπτό έπειτα από κάθετη μεταβίβαση του Ζαχίντ, ο Ανουάρ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ο Κρίστιανσον τον ανέτρεψε και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Αυτή τη φορά την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπουζούκης και διαμόρφωσε το τελικό 0-2. Στο 92ο λεπτό ο Χατζηγιοβάνης έκανε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Κρίστιανσον του είπε “όχι”.

Ο κύριος Δώνης χρησιμοποίησε τους Διούδη, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη (83΄ Κολοβέτσιο), Γιόχανσον, Πούγγουρα, Δώνη (72΄ Μπουζούκη), Χατζηγιοβάνη, Καμπετσή, Κουρμπέλη, Νάγκι (60΄ Ανουάρ) και Ζαχίντ.

Δείτε τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού

Αφήστε μια απάντηση